Afscheid van het Stadsstrand

29-09-2019 Uit Redactie

Foto's: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN – Op 18 maart startte het met verplaatsen  van het oude vuurtorentje, waarna het officieel medio juni  officieel werd geopend als Vlaardingen’s eigen strand aan de Nieuwe Maas: het Stadsstrand.

Sindsdien was er (vrijwel) elk weekend wel wat te doen, waarbij niet alleen horeca en muzikanten de sfeer ‘maakten’, maar waarbij ook allerlei verenigingen en maatschappelijke instellingen er hun ‘ding kwamen doen’. Zo waren er bijvoorbeeld een superhelden bootcamp voor kids en een wedstrijdje verspringen met atletiekvereniging Fortuna.

Gisteren was dan de laatste dag met optredens van De Vaart en Raimond Overdevest en een biertje van de Vlaardingse Vulcaanbrouwerij. Het was er gezellig en het was er druk en collega Paul Meuldijk maakte er de foto’s van.

Het Stadsstrand was een groot succes, en vormt de start van wat ondernemers van plan zijn met het gebied aan en rond de Nieuwe Maas: het creeëren van een levendige en inspirerende woon/werk/ en recreëeromgeving. Volgend jaar weer!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date