Zonnepanelen kopen? Slecht idee!

12-01-2020 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Zonnepanelen kopen? Slecht idee! Zonnepanelen zijn te koop bij Zweedse meubelgiganten, blauwe internetbedrijven en zelfs op Aziatische snel-bestel websites. Waarom is zonnepanelen kopen als consumptiegoed dan een slecht idee? 

Een nieuwe spijkerbroek heeft u nodig, een eettafel heeft u nodig, maar zonnepanelen niet. Wel kunt u ervoor kiezen om te investeren in zonnepanelen. Wanneer u een product koopt, bent u geïnteresseerd in de kwaliteit, de levensduur, de opbrengst. Maar wat vraagt u aan de bank wanneer u een investering wilt doen? 

Op 15 en 31 januari krijgt u tijdens een informatieavond antwoord op alle vragen die u heeft omtrent zonnepanelen – en ook op vragen die u nog niet had. - Waar moet ik op letten bij het investeren in zonnepanelen?
- Waarom leveren mijn zonnepanelen niet op wat ik hoopte?
- Welke ontwikkelingen kunnen we verwachten in de toekomst?
- Draagt het hebben van zonnepanelen eigenlijk wel positief bij aan de klimaatambities?
- Waarom moet ik niet klakkeloos in zee gaan met Zweden en Aziaten?
- Zijn er subsidies beschikbaar?
- Wat is mijn rendement of wat zou mijn rendement moeten zijn?

Tijdens de informatieavond worden deze vragen beantwoord en krijgt u – onder het genot van een kopje koffie – de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan onze zonnestroom experts. Ook kunt u verschillende zonnepanelen bekijken – van de goedkoopste tot de mooiste en van de kleinste dakpan-zonnecellen tot de panelen met de hoogste opbrengst. Aan het einde van de avond bent u bewust van de mogelijkheden en de markt, en kunt u een weloverwogen keuze maken wanneer u toe bent aan een investering in zonnepanelen. 

De informatieavonden worden georganiseerd door Zonnepanelen Vlaardingen bij Jeu de Boulesclub Vlaardingen aan de Watersportweg 11 (Polderpoort). U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Vanwege verwachte drukte wordt aanmelden aangeraden, u kunt zich aanmelden door te mailen naar nina@zpvl.nl. Tot dan!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date