Waterweg Wonen zoekt meedenkers

24-04-2015 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Hoe houden we samen de sociale huurwoningen betaalbaar? Zou u actief willen meedoen aan de participatiesamenleving? En hoe kunnen we onze woningen duurzamer maken? Dat zijn vragen waarop de Vlaardingse woningcorporatie Waterweg Wonen graag antwoord krijgt. Om die reden nodigt zij álle Vlaardingers uit om voor 25 mei hun persoonlijke mening, suggestie of tip te delen via het online forum vlaardingendoetmee.nl.

Voor alle Vlaardingers

Alle Vlaardingers, maar zéker ook de mensen die op één of andere wijze betrokken zijn of zich betrokken voelen bij onze stad, worden uitgenodigd het online forum van Waterweg Wonen te bezoeken. Op dit forum kunnen zij meedenken over onderwerpen als de betaalbaarheid van woningen, het belang van duurzaamheid en over het wel of niet actief deelnemen aan de Vlaardingse samenleving. Maar ook kunnen de deelnemers tips en suggesties aandragen voor andere onderwerpen die hen bezighouden op het gebied van wonen in Vlaardingen en kunnen zij Waterweg Wonen vertellen of zij bezig is met de goede dingen in deze stad.

De koers voor de komende jaren

De meningen, suggesties en tips die worden gedeeld op Vlaardingendoetmee.waterwegwonen.nl en de uitkomsten van de discussies die op het forum ontstaan, neemt Waterweg Wonen graag mee bij het vaststellen van haar koers voor de komende jaren. Omdat het huidige bedrijfsplan van Waterweg Wonen eind 2015 afloopt, werkt zij momenteel aan een nieuw bedrijfsplan. Dit nieuwe bedrijfsplan beschrijft de koers van de woningcorporatie voor de jaren 2016 tot en met 2019.

Deelnemen is heel eenvoudig

Iedereen kan de input van de andere deelnemers lezen, omdat het een ‘open forum’ betreft. Dus neem gerust een kijkje! Wilt u actief deelnemen aan een discussie of uw mening, idee of tip achterlaten? In dat geval wordt u gevraagd zich te registreren. Deelnemen kan tot maandag 25 mei.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date