Categorieën

Service

Priscon op Vlaardingen24

Priscon op Vlaardingen24
Wonen

Priscon op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 23-09-2014
  • Wonen
Priscon op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Priscon All-in Woonservice op 'Onze Bedrijven'. Het is fijn te wonen in een goed onderhouden woning en daarom is er nu Priscon All-In Woonservice met een service die u in één keer alle zorg uit handen neemt. U kent het wel, er is een storing in de elektra, er is een gaslekkage, één van de sloten hapert, de radiatoren moeten worden ontlucht, de kraan lekt, er is een scharnier van een deur of raam kapot... dat zijn van die momenten dat er toch echt even iets moet gebeuren. U moet op zoek naar een elektricien, een loodgieter, een bouwtimmerman of...

Of u brengt in één keer al uw zorgen onder bij Priscon! Voor € 7,50 per maand bent u van al het 'gedoe' verlost. Priscon verhelpt kleine mankementen die in uw woning kunnen ontstaan snel, vakkundig en zonder extra kosten. Ook de centrale verwarming wordt op uw verzoek zonder extra kosten ontlucht en bijgevuld. Gewoon één aanspreekpunt, één telefoonnummer en de hulp is onderweg! 

De voordelen

  • snelle service: ons vakkundig personeel lost uw problemen zo snel mogelijk op
  • gecertificeerd personeel: wij werken alleen met gecertificeerde bedrijven en vakmensen
  • geen voorrijkosten: wij rekenen geen voorrijkosten
  • voordelig: voor het All-In Woonservice basispakket betaalt u slechts € 90,- per jaar
  • één aanspreekpunt: één telefoonnummer voor al uw klusjes
  • 24 uursservice: spoedeisende klachten worden na de intake binnen 1 à 2 uur (ook buiten kantooruren) verholpen. 

Meer weten? Neem contact met ons op via 085 - 7600 222 of kijk even op www.priscon.nl.

Ook voor woningcorporaties en VVE-beheer is Priscon All-In Woonservice de ideale partner. Wij nemen alle taken, van aanname van de klacht tot uitvoering daarvan voor onze rekening. Uw service en uw betrouwbaarheid zijn bij ons in goede handen!

Lifestyle Experience
Woensdag 24 september worden er bij Priscon tv-opnames gemaakt voor het programma Lifestyle Experience RTL4 en RTL5. Op zondag 26 oktober 2014 de uitzending om 14.20 op RTL4.

Van Gansewinkel

Kreekweg 80, Vlaardingen

Meer over Van Gansewinkel →