Poortgebouw naast Hof wacht op nieuwe eigenaar

18-04-2020 Wonen Redactie

VLAARDINGEN – Je moet er tenminste €279.000 voor neertellen en met een  goed plan komen wat je ermee gaat doen, maar dan heb je ook een aardig optrekje bij het Hof; het gebouw naast de oude brandweerkazerne aan de Hoflaan 1-3 staat te koop, maar belangstellenden moeten snel zijn want het is reageren tot uiterlijk maandag 20 april om 17.00 uur.

Wie de aankoop overweegt zal het even moeten doen met een virtuele toer, want een rondleiding kan niet gegeven worden. Een filmpje met een introductie en rondleiding vind je dan ook hier  en op dezelfde pagina staan er foto’s. Da’s lastig kopen want je wilt waarschijnlijk wel met eigen ogen bekijken wat de staat van het pand is. Voor wat betreft de meest dringende vragen is er echter een documentje opgesteld met antwoorden. Je mag het pand in ieder geval volledig als woning gebruiken, maar je eigen bedrijf aan huis is ook mogelijk waarbij de overlast voor de omgeving natuurlijk minimaal moet zijn. Dat sluit een verhuurbedrijf voor zware landbouwmachines in ieder geval uit.

Bij de buren in de voormalige brandweerkazerne zijn er ooit wel plannen geweest om deze helemaal te verbouwen als verzamelgebouw voor allerlei ondernemers, maar dat ligt alweer even stil. Op de website van HDP Real Estate , van projectontwikkelaar Rene Hersbach staan de mooie plannen nog wel aangegeven, maar daar is het voorlopig bij gebleven.

Contact opnemen met Heijmans of de makelaar over het Poortgebouw doe je via deze linkGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date