Categorieën

Service

Opening modelwoning Vlaardings Geluk II

Opening modelwoning Vlaardings Geluk II
Wonen

Opening modelwoning Vlaardings Geluk II

  • Advertorial
  • 26-11-2014
  • Wonen
Opening modelwoning Vlaardings Geluk II

VLAARDINGEN -Op zaterdag 29 november opent de modelwoning van Vlaardings Geluk II voor het eerst haar deuren voor publiek. De modelwoning is ingericht door een interieurstylist en geeft een goede indruk van de inrichtingsmogelijkheden in het nieuwbouwproject. Speciaal voor deze gelegenheid komt wethouder Hans Versluijs langs om de modelwoning, samen met bewoners, officieel te openen. 

Van 11.00 tot 15.00 is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in deze volledig ingerichte woning. Dus, kom de sfeer proeven en ontdek de diversiteit aan mogelijkheden! Neem een kijkje in de luxe keuken, wandel door de slaapkamers of plof even neer op de bank… Kortom, ervaar het zelf en ontdek de charme van wonen in Vlaardings Geluk. De entree naar de bouwplaats is op de hoek van de Petunia-/Seringenstraat (achter Van Hogendorpkwartier). 

Na 29 november is de modelwoning tijdens open dagen of op afspraak met de makelaar te bezichtigen. Vlaardings Geluk II bestaat uit 134 nieuwbouw eengezinswoningen, waarvan nog enkele te koop zijn. Het project wordt gebouwd door ERA Contour en is onderdeel van de vernieuwingen in Babberspolder Nieuw. De modelwoning is hiermee een belangrijke (vervolg)stap in de totale metamorfose van de wijk. Eerder realiseerde ERA Contour hier soortgelijke eengezinswoningen in Vlaardings Geluk I, die inmiddels allemaal verkocht zijn.

Kijk voor meer informatie op: www.vlaardingsgeluk.nl en/of www.facebook.com/vlaardingsgeluk

Basiq-Rent B.V.

Oosthavenkade 88 b, Vlaardingen

Meer over Basiq-Rent B.V. →