Categorieën

Service

Op zoek naar uw droomhuis?

Op zoek naar uw droomhuis?
Wonen

Op zoek naar uw droomhuis?

  • Advertorial
  • 28-04-2014
  • Wonen
Op zoek naar uw droomhuis?

VLAARDINGEN - Het is een uitstekende tijd om een woning te kopen, je hebt de mogelijkheden om te verhuizen naar een (mooiere) koopwoning. Wat doe je dan? Je kunt zelf aan de slag gaan met de informatie op internet of met hulp van kennissen of vrienden. Waarom beter niet ? Dat leggen wij je graag hieronder uit, maar liever nog leggen wij bij De Witte Garantiemakelaars je het persoonlijk en uitgebreid uit, zonder kosten en met een stukje advies.

De woningmarkt is altijd in beweging. Berichtgeving is veelal algemeen en niet direct gebaseerd op jouw nieuwe woning. Misschien is het een type huis dat minder goed op de markt ligt door het grote aanbod van dat type of is de vraagprijs veel te hoog en meer gebaseerd op de hypotheek van de huidige eigenaar.

Maar ook wetgeving en jurisprudentie veranderen mee met nieuwe maatschappelijke opvattingen. Zo is de standaard koopakte recent aangepast. Wat hoort er wel of niet in thuis en wat wordt er bedoeld met die lastige juridische termen en verwijzingen?

Onderhandelen is leuk, maar ook een vak apart. De verkopende makelaar heeft al gauw door of het huis je past of dat je ook probeert zakelijk over te komen. Dat is ook logisch, het is immers het huis waar je de komende jaren hopelijk vooral de leuke dingen zult meemaken. Het geeft je dan natuurlijk wel een achterstand om goed te onderhandelen. Weet je daarnaast welke voorwaarden gebruikelijk zijn bij je bod en wat je nog meer kunt bedingen naast een goede prijs?

Dan heeft de verkoper nog een mededelingsverplichting, maar de koper daarentegen een onderzoekplicht. Vaak zien wij dat discussie voor een koper na de overdracht niet veel oplevert. In de koopakte heb je tenslotte voor overname van de zichtbare en onzichtbare gebreken getekend, die krijg je er echt gewoon bij. Zorg dat je weet wat je rechten, maar vooral ook wat je plichten zijn voor een goed onderzoek vooraf.

Wij willen je zeker ontmoedigen om zonder eigen adviseur zo'n grote beslissing te nemen. Ook wanneer je een huis uit ons aanbod koopt, adviseren wij je een andere adviseur mee te nemen.

 

Wat nu?

Meld je in ieder geval bij ons aan voor een gratis zoekopdracht middels deze link. Wij benaderen namelijk eerst ons klantenbestand voordat het nieuw aanbod op Funda komt, wij matchen het woningaanbod met onze zoekers, dit noemen wij Matchmaker.  De beste woningen worden vaak al verkocht voor het op Funda staat. Je ontvangt regelmatig tips voor op de woningmarkt en daarnaast maak je elk kwartaal kans op een gratis opnamerapport (ter waarde van 249 euro) voor aankoop van je nieuwe woning, een compleet advies!

Met een gratis servicegesprek leggen wij je uit hoe de woningmarkt werkt, wat de valkuilen zijn en wat onze rol is om je zo goed mogelijk te helpen met je nieuwe woning. Je kunt nu ook middels deze link een gratis servicegesprek plannen.

Wij zijn daarbij pas tevreden wanneer wij hebben kunnen bijdragen aan een het geluk van onze opdrachtgevers. Kijk op deze link wie je de afgelopen jaren allemaal zijn voorgegaan.

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →