Categorieën

Service

Op zoek naar jouw ′Geluk′!

Op zoek naar jouw ′Geluk′!
Wonen

Op zoek naar jouw ′Geluk′!

  • Advertorial
  • 02-10-2013
  • Wonen
Op zoek naar jouw ′Geluk′!

VLAARDINGEN - Na het grote succes van de Open Huis Familiedag van afgelopen zaterdag, gaan we weer verder met ons mooie werk…mensen helpen met de grootste aankoop van hun leven!

Uiteraard kijken we met enige trots terug op de geslaagde Open Huis Familiedag, waar zo’n 400 Vlaardingers een bezoek aan hebben gebracht. De Open Huis Familiedag was de ideale voorbereiding op de komende NVM Open Huizendag van aanstaande zaterdag. Deze dag biedt huizenzoekers de mogelijkheid om bij de deelnemende woningen zonder afspraak binnen te kijken. Een prima manier om eens een aantal woningen op een dag te kunnen bekijken, uiteraard wel nadat je ook je financiële mogelijkheden weet. Het is dan ook belangrijk voordat je de route van zaterdag a.s. gaat plannen, te bekijken welke route ook binnen je mogelijkheden ligt. Uiteraard helpen wij graag bij het bepalen van de ideale route en wijzen je dan ook graag de juiste weg!

Na de NVM Open Huizendag is het volgende zaterdag de beurt aan Vlaardings Geluk II, de start verkoop na het succes van Vlaardingen Geluk I. Het belooft wederom een prachtige bouw te gaan worden en zeker weer een aanwinst voor onze mooie stad! De Hypotheker Vlaardingen helpt uiteraard graag om te bekijken of het eventueel inschrijven voor dit prachtige project voor jou haalbaar is. Hierbij is uiteraard niet het uitgangspunt de verkoop van de woning, maar juist jouw 'Geluk' in de nieuwe woning. Wij houden in ons advies dan ook rekening met je wensen van vandaag, maar ook zeker met de wensen in de toekomst, zo proberen we je ook in de toekomst het 'Geluk' te kunnen bieden…

De Hypotheker Vlaardingen biedt je altijd de scherpste rente en een persoonlijk advies, ervaar het zelf en bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →