Categorieën

Service

Nieuwe Vogelbuurt op Open Huis Familiedag

Nieuwe Vogelbuurt op Open Huis Familiedag
Wonen

Nieuwe Vogelbuurt op Open Huis Familiedag

  • Advertorial
  • 17-10-2014
  • Wonen
Nieuwe Vogelbuurt op Open Huis Familiedag

VLAARDINGEN - Wil jij één van de eersten zijn die zich nestelt in De Nieuwe Vogelbuurt? Bezoek dan de stand! Tijdens de Open Huis Familiedag praten de medewerkers en makelaars je uitgebreid bij over de mogelijkheden in de eerste verkoopfase van De Nieuwe Vogelbuurt met negentien woningen. Ook kun je je interesse voor deze fase kenbaar maken en meedenken over de woningen. 

Tijdens de Open Huis Familiedag, die zaterdag 8 november in Familietheater Flamingo zal worden gehouden, is er naast dit mooie nieuws over De Nieuwe Vogelbuurt nog veel meer te beleven! 

Zo is De Hypotheker Vlaardingen aanwezig, waar je terecht kan met al je vragen rondom het financieren van de nieuwe woning. Zo kan je naast je interesse in een woning binnen De Nieuwe Vogelbuurt  vastleggen, ook direct met een financieel adviseur bekijken of  dit project ook financieel haalbaar is. 

Ook zal er het nieuwste aanbod bestaande bouw te vinden zijn en is er het laatste nieuws over de nieuwbouw projecten 'De Buitenplaats van Ruytenburch' en 'Kasten van Huizen'. 

De Open Huis Familiedag zal dit jaar ook uitgebreid stilstaan bij duurzaamheid, hier valt voor veel mensen nog veel winst te behalen.  Neem hierbij het gratis professioneel advies voor het inrichten van de nieuwe woning, de  expert op het gebied van tuinaanleg, wooninrichting, zonwering en we hebben een dag met alles over wonen! 

Kortom deze dag met alles over voor de hele familie mag je niet missen! Je bent van harte welkom zaterdag 8 november tussen 11.00 en 16.00 uur! 

Voor meer informatie over alle deelnemers kijk op www.openhuisfamiliedag.nl.

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →