Nieuwbouwproject in Vlaardingen: Parc Claudius

26-10-2017 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - In het Delta Hotel gaat dinsdagavond 31 oktober de verkoop van start van het nieuwbouwproject Parc Claudius in Vlaardingen. Die avond wordt van 19.00 tot 21.00 uur begonnen met de verkoop van in totaal 45 appartementen. U bent van harte welkom voor meer informatie onder het genot van een hapje en drankje! Prijzen vanaf € 236.900,- tot € 292.800,- v.o.n. (inclusief een eigen parkeerplaats).

De appartementen
De goed doordachte en luxe afgewerkte 3- en 4-kamerappartementen zijn standaard voorzien van onder anderen een compleet ingerichte keuken, sanitair van Villeroy & Boch, groot formaat tegelwerk en vloerverwarming. De daken worden voorzien van energieleverende zonnepanelen. Verder heeft elk appartement een eigen parkeerplaats. Er is een gezamenlijke overdekte fietsenberging en een afzonderlijke berging in de onderbouw.

De locatie
Het ter plaatse gelegen zorgcentrum aan de Claudius Civilislaan staat al geruime tijd leeg en zal worden gesloopt. Op deze markante plek, bijna geheel omringd door water, worden drie kleinschalige gebouwen ontwikkeld met in elk gebouw 20 of 25 appartementen. De tuin tussen en rond de gebouwen krijgt een parkachtige uitstraling, waardoor deze naadloos aansluit bij het naastgelegen Heempark. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, terwijl u er toch in alle rust kunt wonen. Het Vlaardingen van vandaag is een dorpse stad, een stad met een unieke historie, een gezellig centrum, veel groen en een rijk aanbod aan activiteiten en evenementen.

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB  Vlaardingen
010 - 474 37 71
info@makelaardij-thuis.nl
www.makelaardij-thuis.nl

Koeze Makelaars
P. C. Hooftlaan 388
3141 AK Maassluis
010-  593 94 94
maassluis@koeze.nl

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date