Nieuwbouwproject Floreskwartier uitverkocht!

04-11-2021 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Het nieuwbouwproject Floreskwartier in Vlaardingen van ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is in no-time helemaal uitverkocht. Nadat begin september de verkoop startte bleek de belangstelling al groot. Tientallen geïnteresseerden kwamen een brochure ophalen tijdens de drive-thru. In samenwerking met Makelaardij Thuis en De Witte Garantiemakelaars zijn de 28 koopwoningen in circa anderhalve maand allemaal verkocht. Op een later moment worden er nog acht rijwoningen in de vrije verhuur gebracht. 

Het Floreskwartier
Dit nieuwbouwproject bestaat in totaal uit 36 royale rijwoningen. Tien woningen hiervan zijn van het woningtype Jasmijn en 26 woningen zijn van het type Flores. Het verschil in de woningtypen zit in de ligging en de tuin. Woningtype Flores heeft een tuin aan één kant van de woning mét daarbij een luxe tuinmuur en leibomen, en woningtype Jasmijn heeft een voor- én achtertuin. Bij woningtype Flores kondigt bezoek zich aan via een intercom aan de tuinmuur. Van woningtype Flores worden nog acht woningen op een later moment verhuurd. 

De kopers hebben bij de aankoop van hun woning gekozen uit diverse ruwbouwopties, waardoor er straks een gevarieerd beeld ontstaat. Ondanks het al duurzame karakter van de woningen hebben diverse kopers ook gekozen voor extra PV-panelen.

,,We waren dolblij toen bleek dat we een woning toegewezen kregen. Na het eerste gesprek met de makelaar hebben we met de vele ruwbouwopties, waar we uit konden kiezen, de woning aan onze persoonlijke voorkeuren aangepast. Hiermee voldoet de woning helemaal aan onze wensen. Daarnaast hebben we gekozen voor zoveel mogelijk PV-panelen. Dan hebben we straks een extra lage energierekening!'', vertelt één van de kopers. 

Planning
Nu alle woningen verkocht zijn, starten de eerste bouwvoorbereidingen. Naar verwachting starten de bouwrijpwerkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022, waarna in het tweede kwartaal de bouw start.  De bouwtijd is ongeveer een jaar. ABB verwacht de woningen in het tweede kwartaal van 2023 aan de kopers op te leveren.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date