Nieuwbouwplan in de Willem Beukelszoonstraat

01-04-2019 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Bouwbedrijf Waal heeft het voornemen om acht eengezinswoningen te bouwen aan de Willem Beukelszoonstraat/hoek Oranjestraat. Tijdens een informatieavond op woensdag 20 maart presenteerden zij hun plannen aan omwonenden. Bouwbedrijf Waal gaf een toelichting over onder andere de route van het bouwverkeer, de duurzaamheid van de woningen en de parkeerplaatsen. De gemeente was ook aanwezig om een toelichting te geven over de te volgen bestemmingsplanprocedure voor dit bouwplan.

De reacties van omwonenden liepen erg uiteen. Een aantal bewoners maakt zich zorgen over de toename van de parkeerdruk; anderen vroegen zich af wat er met het groen ging gebeuren en waar de afvalcontainers komen te staan. Ook werd de wens geuit om de omgeving er  ruimer bij te betrekken, omdat er inmiddels een visie voor de Oostwijk in de maak is.

Bouwaanvraag
Als de bouwaanvraag is ingediend kan iedereen tot zes weken na publicatie een zienswijze op dit plan indienen. De bewoners worden over de voortgang van het project en de datum van indiening op de hoogte gehouden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date