Makelaardij Thuis laat verkopers aan het woord!

23-04-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN -  Makelaardij Thuis laat op haar facebookpagina met regelmaat verkopers aan het woord. Aan de hand van een aantal vragen schetsen zij een beeld van de woning die zij willen verkopen. Voor wie op zoek is naar een nieuw thuis in Vlaardingen zeker een rubriekje om in de gaten te houden. Je krijgt een leuke eerste indruk! Deze keer Pieter over zijn woning in de Valeriusstraat.

Wie ben je?
Ik ben Pieter, de verkoper van deze leuke woning.

Welke woning verkoop je via Makelaardij Thuis?
Ik verkoop mijn zelf gerenoveerde benedenwoning aan de Valeriusstraat 85 in Vlaardingen, die ik met veel aandacht voor details heb opgeknapt tot een woning waar je met veel plezier kunt wonen.

Hoe lang heb je hier gewoond?
Ik woon nu 7 jaar in deze woning.

Waarom heb je destijds gekozen voor deze woning?
Het was voor mij een heerlijke starterswoning die ik helemaal naar mijn eigen idee ben gaan opknappen tot een eigen plekje. Inmiddels is het tijd voor een nieuw klushuis en bied ik deze woning te koop aan , voorzien van energielabel C wat voor dit huis, in deze wijk een mooi label is en een bewijs dat er rekening is gehouden met energie zuinige materialen en aanpassingen.

Waarom ga je verhuizen?
Zoals ik hier boven al geschreven heb, is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ga ik, als dit huis verkocht is op zoek naar een nieuw klushuis!!

Tot slot...
Wie wil dit gezellige mooi verbouwde huis eens komen bekijken?Het ligt in een sociale buurt waar de mensen elkaar nog groeten en er op een positieve manier sociale controle is. De perfecte woning voor een alleenstaand iemand, of stel zonder kinderen, waar je alleen je spulletjes hoeft mee te nemen en zo in kunt trekken!

Ik hoop dat ik u nieuwsgierig heb gemaakt, makelaardij Thuis geeft u graag een rondleiding door mijn huis!!!

Vraagprijs € 130.000,- k.k.

Wilt u meer informatie over deze compleet gerenoveerde benedenwoning. Klik HIER of neem contact op met Makelaardij Thuis  op 010 – 474 37 71.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date