Laatste woningen Vlaardings Geluk II in de verkoop!

19-06-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - De verkoop van de laatste woningen van Vlaardings Geluk II is gestart. Voor wie graag in deze fraaie buurt wil wonen is dit de laatste kans. In hof C worden nog slechts vijftien woningen te koop aangeboden. Geïnteresseerden kunnen zich tot woensdag 24 juni 12.00 uur inschrijven voor een woning. 

Alle woningen zijn van het type Voor de Wind en worden uitgevoerd inclusief een uitbouw, keuken en badkamer. De prijzen beginnen bij € 286.000,- v.o.n. De tekeningen en prijslijst van de woningen zijn te downloaden op www.vlaardinggeluk.nl.
 

Open Huis 23 juni 

Om een goede indruk van de huizen te krijgen is het mogelijk om, voor de sluiting van de inschrijftermijn, een woning in het echt te bekijken. Dit kan op dinsdag 23 juni van 17.00 tot 20.00 uur tijdens het open huis in de nieuwe modelwoning. De modelwoning is volledig ingericht zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Deze woning is gelegen aan het Primulahof 60 en is bereikbaar via de Seringen- of Salviastraat in Vlaardingen. Volg daarna de bordjes met modelwoning. 

Voor vragen over de huizen kunt u contact opnemen met Makelaardij Thuis via telefoonnummer 010 - 474 37 71.

Gerelateerd