Koop verstandig: kies voor een aankoopmakelaar

21-02-2020 Wonen Advertorial

3Dmakelaars komt gratis met u mee*

Hoe werkt het aankopen van een huis eigenlijk? Het aankopen van een nieuwe woning is een grote stap en belangrijke beslissing in uw leven. De investering die u doet, moet het namelijk wel waard zijn met geen verrassingen achteraf. Er zijn diverse factoren waar u rekening mee moet houden en de kans is aanwezig dat u alles te rooskleurig inziet. Dat is heel menselijk wanneer u uw droomhuis bent tegengekomen. En dat is het moment waarop 3Dmakelaars alles voor u op rij kan zetten, zodat u een weldoordachte aankoop kunt doen. Zonder spijt of gevolgen achteraf. 3Dmakelaars de aankoopmakelaar die bij u past Wij denken graag met u mee. Door te kiezen voor een aankoopmakelaar bent u verzekerd van een deskundige die alles weet over het kopen van een woning en die u professioneel kan begeleiden tijdens het hele koopproces:

  • 3Dmakelaars weet exact wat u allemaal moet weten voordat u besluit definitief te kopen;
  • Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot de overdracht;
  • 3Dmakelaars is transparant en deelt de onderhandeling/koopstrategie met u; 1 op de 2 a 3 aankopen resulteert in een succesvolle definitieve koop;
  • Inzicht in bouwkundige vraagstukken; wij denken met u mee over de uitvoering en mogelijkheden van eventuele verbouwingswensen;
  • U krijgt antwoorden op vragen die u heeft én antwoorden op vragen die u mogelijk niet heeft. Alle aspecten van het aankopen van een woning worden met u besproken.

De woningmarkt kent geen geheimen meer voor ons. Wij maken de aankoop van uw nieuwe woning inzichtelijk en duidelijk. Zo neemt u sneller en makkelijker een wel doordachte koopbeslissing. *Heeft u een woning van uw dromen gevonden? Dan gaat 3D makelaars de eerste bezichtiging gratis met u mee. Hierna bepaalt u zelf of wij als aankoopmakelaar voor u aan de slag mogen.

Ontdek de voordelen van een aankoopmakelaar
Benieuwd wat een aankoopmakelaar in uw situatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie. Tel: 010 - 427 77 88, e-mail: info@3dmakelaars.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date