Categorieën

Service

Kom naar de Open Huis Familiedag!

Kom naar de Open Huis Familiedag!
Wonen

Kom naar de Open Huis Familiedag!

  • Advertorial
  • 24-09-2013
  • Wonen
Kom naar de Open Huis Familiedag!

DE HYPOTHEKER - Familietheater Flamingo aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 10 staat zaterdag 28 september volledig in het teken van 'Wonen'! De Hypotheker Vlaardingen organiseert deze dag de Open Huis Familiedag. De dag met alles over wonen waarbij de hele familie van harte welkom is! 

De huizenmarkt toont gelukkig weer tekenen van licht herstel, het is dan ook een prachtig moment om juist nu je droomhuis te kunnen aankopen, financieren en inrichten! De Open Huis Familiedag is gekoppeld aan de landelijke NVM Open Huizendag van zaterdag 5 oktober. Tijdens de exclusief in Vlaardingen georganiseerde Open Huis Familiedag zullen de deelnemende verkopers via de verkopende NVM Makelaar, de woning aanbieden in combinatie met aantrekkelijke eenmalige aanbiedingen. Zo kan het zomaar zijn dat uw droomhuis tijdens de Open Huis Familiedag in prijs aantrekkelijker is, of dat de bijkomende kosten ineens een stuk lager uitvallen, kortom deze dag mag u als 'huizenzoeker' niet gaan missen! 

Tijdens de Open Huis Familiedag is er voldoende inspiratie op te doen voor het inrichten of verbouwen van de (toekomstige) woning en/of tuin. Zo zijn er stylisten aanwezig, keuken- en badkamerspecialisten, woonwinkels, bouwbedrijven, meubelmakers, tuinarchitecten en nog veel meer. Dit betekent dat u naast de woning ook direct in contact kunt komen met de specialisten op het gebied van het inrichten en/of verbouwen van de woning. 

Uiteraard kunnen we ook niet om de mooiste Vlaardingse nieuwbouwprojecten heen, zo zal er veel informatie te vinden zijn over de projecten; Park Hooglede, De Eilanden en Drieklank. Tevens zal er nog meer nieuws omtrent toekomstige nieuwbouw in Vlaardingen (De Buitenplaats Van Ruytenburch dat voorheen bekend stond als Buizengat-Oost) bekend worden tijdens de Open Huis Familiedag. Tel hierbij het project 'Kasten van Huizen' op en we kunnen u kennis laten maken met de nieuwste aanwinst voor de Drevenbuurt. Kortom de Open Huis Familiedag laat u kennis maken met prachtige nieuwe nieuwbouwprojecten, evenals de mooiste lopende projecten in onze stad!

 

Presentatie voor starters

Tijdens de Open Huis Familiedag dag zal er om 13.00 uur een presentatie plaats vinden in de theaterzaal voor de Vlaardingse starter op de woningmarkt, deze presentatie sluit ook goed aan bij de huurder die overweegt te gaan kopen. In deze presentatie zullen de experts zoals de notaris, de makelaars en de financieel adviseur stil staan bij het kopen van een (eerste) woning. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn de mogelijkheden (koopconstructies) voor de starter op dit moment en wat zijn de gevolgen van de wijzigingen welke dit jaar zijn ingevoerd.

Uiteraard zal er meer informatie worden gegeven over de nieuwe Starterslening van de gemeente Vlaardingen, wethouder Versluijs zal hier een en ander over komen toelichten! Kortom na deze presentatie bent u volledig op de hoogte! 

Deze gehele dag zal worden vergezeld met allerlei leuke zaken voor de kinderen, zo zijn er clowns aanwezig, kunnen de kinderen knutselen en zelfs midgetgolf spelen. Kortom een dag voor het gehele gezin!

Alle deelnemers van de Open Huis Familiedag nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere dag! Tot ziens, zaterdag 28 september vanaf 11.00 uur Koningin Wilhelminahaven ZZ 10 in te Vlaardingen. 

Voor meer informatie kijk op www.hypotheker.nl/vlaardingen of via Facebook en Twitter.

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →