Kerstkaartenbudget Waterweg Wonen naar Voedselbank

06-12-2018 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Voedselbank Vlaardingen verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen, ter waarde van 1500 euro! Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten meer. Ze doen dit bewust, zodat ze dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen, die mooie dingen doet voor haar huurders. In totaal is er 1.500 euro beschikbaar.

Enkele weken geleden heeft Waterweg Wonen een oproep gedaan welk goed doel dit mooie bedrag verdient. Dit goede doel moest voldoen aan de volgende drie criteria:
• Het goede doel doet mooie dingen voor veel van de huurders;
• Het goede doel is gevestigd in Vlaardingen, in de omgeving van haar huurwoningen;
• Het goede doel heeft nog niet eerder het kerstkaartenbudget gewonnen.

Er zijn veel initiatieven aangedragen. Er was er echter maar één die voldeed aan alle voorwaarden. En dat was de Voedselbank in Vlaardingen!

Atie van Witzenburg nam namens de Voedselbank vandaag de prachtige cheque in ontvangst van directeur-bestuurder Marieke Kolsteeg. Atie van Witzenburg: ,,We zijn ontzettend blij met dit prachtige bedrag! Met dit geld kopen we iets leuks en lekkers voor een gezellige jaarwisseling, voor de mensen die bij ons komen.'' Waterweg Wonen is blij dat haar huurders, die het écht goed kunnen gebruiken, op deze manier iets extra’s krijgen. ,,Het geeft ons in ieder geval een goed kerstgevoel!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date