Hoe het beste bed te kiezen voor kinderen in volle groei

19-05-2021 Wonen Redactie

Een slaapkamer is voor vele kinderen een plek van verwondering en opwinding, een ruimte waar hun verbeelding de vrije loop kan gaan. In hun slaapkamer zullen ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen, ofwel spelen, studeren of ontspannen, terwijl ze hun talenten en interesses verkennen.

Stapelbedden zijn een populaire keuze bij families die bestaan uit twee of meerdere kinderen die éénzelfde kamer moeten delen. Bij Children’s Beds Home begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste stapelbed te kiezen. Met een ruimtebesparend ontwerp, gecombineerd met een grote flexibiliteit, zijn stapelbedden de perfecte oplossingen voor u en uw gezin.

Onze stapelbedden zijn speciaal ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden bij het configureren van de slaapkamer van uw kind. Tevens kunnen sommige stapelbedden als alternatief worden opgesplitst en gebruikt worden als twee standaard eenpersoonsbedden. Dit kan perfect zijn als er een tweede slaapkamer beschikbaar komt, of als u verhuist naar een nieuw huis met een extra slaapkamer.

De ruimte die onder het onderste stapelbed ontstaat, is perfect voor het toevoegen van bruikbare opslagruimte. Kies tussen twee kleine lades of een dubbele lade, afhankelijk van uw behoeften. Rubberen wielen zorgen ervoor dat uw vloer beschermd is en gemakkelijk toegankelijk is.

Naast de traditionele kleuren blauw voor jongens en roze voor meisjes hebben we een brede waaier aan speelse, jeugdige kleuren. De ladder kan zowel rechts als links van het bed worden gemonteerd. Tevens zijn alle randen zijn afgerond voor maximale veiligheid van uw kind - u kunt rustig slapen wetende dat uw kind zo veilig mogelijk is.

Een andere populaire optie zijn onze Montessori-hemelbedden
In tegenstelling tot een wieg of traditionele kinderbedden zijn er geen veiligheidsbeugels omdat de matras op de grond ligt. Hierdoor kan uw kind zijn eigen slaap- en waakpatroon bepalen door in en uit het bed te kunnen klimmen wanneer hij maar wil. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u uit bed valt en uw dierbare kleintje voelt zich de meester van hun universum!

De luifels laten de fantasie van uw kind de vrije loop met dit fascinerende kinderbed in de stijl van een huis. Deze kinderbedden zijn meer dan een slaapplaats, het wordt een plek waar je kind de hele dag kan spelen. Gooi een laken over het ‘dak’ en vervoer uw kind onmiddellijk naar een land van schijn en magie. Verhaaltijden krijgen een extra gevoel van verwondering omdat je kleintje zich veilig en geborgen voelt in de miniwereld die ze in hun bed hebben gecreëerd.

Of wat dacht u van een hoogslaper of onderschuifbed?
Kinderen van zes jaar en ouder zullen avontuur en opwinding vinden met een hoogslaper. Verhoogd van de vloer, en toegankelijk via een ladder, wordt bedtijd getransformeerd in iets geweldigs voor zowel jou als je kind. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er ruimte ontstaat voor een bureau zodat uw kind in zijn eigen kamer kan studeren.

Terwijl een onderschuifbed gebruikt maakt van slimme en praktische opberg mogelijkheden voor het speelgoed en kleding van uw jonge spruit. Voor welke optie u ook kiest, wij hebben het juiste product, in de juiste stijl en in de beste kleuren om de kamer van uw kind om te toveren in zijn of haar ideale speel- en droomwereld.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date