Categorieën

Service

Het is lente! In welke mood ben jij?

Het is lente! In welke mood ben jij?
Wonen

Het is lente! In welke mood ben jij?

  • Advertorial
  • 21-03-2017
  • Wonen
Het is lente! In welke mood ben jij?
VLAARDINGEN - De dagen worden langer en de zon wint meer terrein. De bekende voorjaarskriebels komen er weer aan. Dus het wordt tijd voor een lentefrisse wind door het huis! Om ook jou het heerlijke lentegevoel te geven, organiseren wij in samenwerking met interieurstyliste Ingrid van der Spoel, de gratis workshop ' Style je eigen Slaapkamer'.

Tijdens deze workshop geeft Ingrid tips en adviezen op het gebied van kleur, materiaal en stijl en maak je je eigen moodboard. Hou je van een landelijke, moderne, klassieke, bohemien, industriële of juist van een Scandinavische slaapkamer? Op deze avond maak je kennis met deze verschillende stijlen. En wat helemaal leuk is, je kunt de verschillende stijlen terugvinden in onze winkel.

Het wordt een gezellige informatieve avond onder het genot van een hapje en een drankje. En je gaat natuurlijk niet naar huis zonder onze goodiebag! De avonden van 4 en 11 april zijn al vol met enthousiaste deelnemers, maar we zijn van plan een extra avond te organiseren op 18 april. Als we voldoende aanmeldingen hebben, dan gaat ook deze avond door.

Workshop 'Style je eigen Slaapkamer'
Van Heusden Slaapcomfort
Dinsdag 18 april 2017
19.00 - 22.00 u (inloop 18.45 uur)
Gedempte Biersloot 35 ( naast parkeergarage Hoogstraat) Vlaardingen.

Wil je meedoen met deze leuke informatieve workshop op 18 april a.s, stuur een mailtje naar [email protected]
Wij zijn heel enthousiast. Hopelijk jij ook!

Rijnmond Maintenance Services Holding B.V.

George Stephensonweg 21 P, Vlaardingen

Meer over Rijnmond Maintenance Services Holding B.V. →