Fundament nu al thuis aan Korte Hoogstraat

26-06-2015 Wonen Redactie

VLAARDINGEN – Ze Werkten er al een paar dagen en gisteren was de officiële opening; het nieuwe onderkomen van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat. De financiële dienstverleners waren in de Fransenstraat uit hun jasje gegroeid en moesten dus op zoek naar iets groters. Dat hebben ze aan de Korte Hoogstraat gevonden. Daar werden twee units samengevoegd tot één groot transparant kantoor.

Niet alleen is daar dus veel meer ruimte, er is ook veel meer licht, waar geen ramen waren zijn ze doelbewust aangebracht. ,,Transparantie is een van de kernwaarden die we als dienstverleners willen uitstralen’’, vertelt Richard Steffers van Fundament. ,,Dat wilden we in de inrichting laten terugkomen.’’

Als thema is de ‘luchthaven’ gekozen. Wie binnenkomt, krijgt bij de ontvangstbalie een ‘boarding pas’ die goed is voor een tripje naar Tokyo, Parijs, New York of Sydney waarbij die plaatsnamen staan voor de diverse ruimtes in het pand die geheel in stijl zijn ingericht. Met ook nog een uitbreiding van het team – Vlaardinger Jeroen Onderdelinden komt Fundament versterken – lijkt Fundament de wind in de rug te hebben. Wij wensen hen in ieder geval veel succes!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date