Een nieuwe tuin? Begin in het najaar!

28-11-2017 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Wij van hoveniersbedrijf De Tuin horen regelmatig dat het aanleggen van een nieuwe tuin typisch iets voor het voorjaar is. Dat misverstand willen we graag uit de wereld helpen. De donkere maanden zijn juist zeer geschikt voor het bepalen en realiseren van een prachtig tuinontwerp. Zo kunt u meteen bij de eerste voorjaarszonnestralen van uw nieuwe tuin genieten! 

Het aanleggen van een nieuwe tuin was vroeger vooral een voorjaarsklus. Gelukkig is dat vandaag de dag vrijwel niet meer aan de orde. Dankzij de vele innovaties op het gebied van groenbeleving en tuinaanleg én de minder strenge winters kunnen tuinen naar ieders wensen gedurende het jaar worden gerealiseerd. Wilt u ook nú al aan de slag met uw nieuwe tuin? Lees dan verder! 

Neem de tijd
Als u het komende voorjaar in uw nieuwe tuin wilt genieten, doet u er goed aan daar nu al mee aan de slag te gaan. Gun uzelf ruim de tijd om de mogelijkheden te verkennen en ga in zee met een gelijkgestemde hovenier. We hebben het immers over niets minder dan een waardevol verlengstuk van uw woning of bedrijfspand! 

Ook als de tuin niet per se dit najaar gerealiseerd hoeft te worden, is het verstandig om nu wél te beginnen met oriënteren. Zo voorkomt u stress of overhaaste keuzes wanneer de dagen weer langer worden en de tijd voor uw gevoel begint te dringen. 

Sfeer en uitstraling
Hoveniersbedrijf De Tuin houdt zich sinds 1998 succesvol bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We combineren vakmanschap met creativiteit, of dat nu om een groots en meeslepend of minimalistisch en functioneel type tuin gaat. 

Voor een vrijblijvend gesprek komen we graag bij u op bezoek. Zo kunnen we niet alleen uw wensen uitgebreid in kaart brengen, maar ervaren we ook de sfeer en uitstraling van het pand. Zo kunnen wij een tuinontwerp maken dat als een puzzelstukje in het geheel past! 

Tuin op tafel
Als het ontwerp klaar is, nodigen wij u uit in ons inspiratiecentrum. We presenteren het ontwerpconcept en laten u alle toepasbare materialen zien én voelen. Oftewel: u krijgt letterlijk de tuin op tafel! 

Ook dit najaar al starten met uw nieuwe tuin? U bent altijd welkom in onze showroom of voor een vrijblijvend gesprek met onze tuinspecialisten. Neem gerust contact op of surf direct naar onze website en bekijk de diversiteit aan tuinen die wij al hebben aangelegd. 

Hoveniersbedrijf De Tuin
3e Industriestraat 25E
3133 EJ Vlaardingen
www.detuin.info

Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date