Categorieën

Service

Borgdorff Makelaars op Vlaardingen24

Borgdorff Makelaars op Vlaardingen24
Wonen

Borgdorff Makelaars op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 15-01-2016
  • Wonen
Borgdorff Makelaars op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Borgdorff Makelaars op 'Onze Bedrijven'. ,,Bent u op zoek naar een nieuwe plek onder de zon en is uw oog gevallen op Vlaardingen? Wilt u uw huis verkopen, of heeft u een vraag over een hypotheek, verzekering of taxatie... Dan bent u hier aan het juiste adres: kwaliteit en gemak, alles onder één dak. Wij stellen ons graag aan u voor!


Borgdorff Makelaars is een veelzijdig dienstverlener. De organisatie is opgericht in 1962 en beschikt over vier vestigingen. De Vlaardingse vestiging is gelegen in het mooie stadscentrum, aan de Korte Hoogstraat. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals, die Vlaardingen en omstreken kennen als hun broekzak.

Onze formule voor een succesvolle aanpak is een combinatie van korte lijnen, duidelijke afspraken en persoonlijke aandacht. Deze aanpak passen we toe op al onze activiteiten. We begeleiden koop en huur van onroerend goed en bieden hieraan gerelateerde bemiddeling op juridisch vlak: ‘meesters & makelaars’. Dankzij onze nauwe samenwerking met De Hypotheekshop behartigen we tevens hypothecaire belangen. Kortom, wij staan u bij met raad en daad, vanaf de eerste bezichtiging tot aan de notaris.

Om het persoonlijk te maken, nodigen we u graag uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we gezamenlijk bekijken wat we voor u kunnen betekenen.   Tot ziens!

UW HUIS VERKOPEN? 

Denkt u erover uw woning te verkopen? Wij komen graag eens bij u langs! Dat is altijd kosteloos en vrijblijvend. Pas nadat u overtuigd bent van onze meerwaarde, sluiten we een overeenkomst. Wel zo prettig!

Waarom uw woning via ons verkopen?
Bij ons heeft u een vaste makelaar als contactpersoon. Uw makelaar is van alles op de hoogte, begeleidt de bezichtigingen en neemt regelmatig zelf contact met u op. Samen bepalen we een realistische vraagprijs. Het is namelijk bewezen dat een realistische vraagprijs uiteindelijk leidt tot een hogere verkoopopbrengst. Samen met u bepalen wij de verkoopstrategie: wel of niet adverteren, een video van uw woning laten maken, een open huis organiseren, een buurtmailing? Alles kan!

Wij beschikken over een klantenintranet: u kunt zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week uw dossier inzien. Zo bent u altijd op de hoogte van de promotie, bezichtigingsafspraken etc. Wij hebben eigen juristen in dienst, die zorgen ervoor dat alles juridisch correct wordt vastgelegd als uw woning verkocht wordt. Bij onverhoopte problemen staan zij voor u klaar. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te noemen om voor onze dienstverlening te kiezen. Dat vertellen we u graag persoonlijk!
 

EEN WONING AANKOPEN? 

U wilt verhuizen, dat staat vast! Maar wat voor woning kunt u kopen? Zijn uw woonwensen wel in overeenstemming met uw mogelijkheden? Waar moet u op letten? Wij helpen u graag om een antwoord te vinden op al deze vragen.  

Een huis kopen doet u immers niet zomaar en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur voor úw belangen opkomt. De verkoopmakelaar van het huis dat u wilt kopen behartigt namelijk niet úw belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen. 

Waarom kiest u ons als aankoopmakelaar?
Wij luisteren goed naar uw woonwensen en gaan daarna voor u op zoek naar de geschikte woning. Tijdens bezichtigingen kijken wij kritisch naar de woning: wat zijn de plus- en minpunten? Koopt u de woning? Dan laten wij een bouwkundige keuring uitvoeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij berekenen de realistische waarde voor de woning en zullen scherp voor u onderhandelen. Natuurlijk altijd in overleg met u!

U hoeft zich geen zorgen te maken over het contract; wij zorgen ervoor dat het juridisch in orde is. Onze juristen staan altijd voor u klaar! U gaat niet alleen naar de notaris. Wij gaan met u mee. Voor deze afspraak zorgen wij dat we de woning samen nogmaals inspecteren. Natuurlijk kunt u ons ook alleen op bepaalde onderdelen inschakelen. Bijvoorbeeld alleen voor de onderhandelingen of voor juridische ondersteuning bij het opstellen van het koopcontract. Bel ons gerust voor de mogelijkheden!''

Reurings Vastgoeddiensten

Hogelaan 16, Vlaardingen

Meer over Reurings Vastgoeddiensten →