Bent u ook zo toe aan een andere kleur?

27-05-2021 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Interieurspuiterij Van den Heuvel biedt zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers de juiste afwerking en kleur. Al sinds jaar en dag wordt er veel aandacht besteed aan een mooi interieur.

Bij ons is het mogelijk om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven zonder nieuwe kasten, tafels, keuken en dergelijke te hoeven aanschaffen. Voor elk product en ieder interieur. Of u nu MDF, hout, metaal, kunststof of glas van een passende tint wilt laten voorzien, wij verzekeren u altijd van een duurzaam en professioneel eindresultaat.

Naast het spuiten bieden wij uiteraard ook ons reguliere schilder- en behangwerk aan. Ook voor het plaatsen van professionele decoratieve wandafwerkingen kunt u bij ons terecht.

Wij bieden wij u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid over de kwaliteit van ons werk, de service en de garantie. Heeft u interesse? Kijkt u eens op onze website www.wvdheuvelschilders.nl of neem telefonisch contact met ons op. 010-818 90 26 of 06-19 606 812

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date