Categorieën

Service

Als beste getest!

Als beste getest!
Wonen

Als beste getest!

  • Advertorial
  • 22-08-2016
  • Wonen
Als beste getest!
VLAARDINGEN - Pullman matrassen staan al ruim 150 jaar garant voor een ultieme nachtrust. En dat is nu ook onafhankelijk bevestigd. De Silverline Excellence en de Silverline Premier zijn namelijk als beste getest door de Consumentenbond.

Waar hebben Pullman matrassen die toppositie aan te danken? Aan een combinatie van uitstekende prestaties en een lange levensduur. Testers waarderen onder meer de goede ondersteuning die Pullman matrassen bieden in zowel de rug- als zijligging. Ook qua veerkracht, ventilatie en
hanteerbaarheid scoren de Silverline Excellence en Silverline Premier uitstekend. Pullman matrassen behouden volgens de test bovendien hun hardheid en ondersteunende eigenschappen door de jaren heen.

Zelf de kwaliteit en het eersteklas comfort van Pullman ervaren? Test net als de Consumentenbond deze matrassen. Kom naar onze showroom aan de Gedempte Biersloot 35 in Vlaardingen en ervaar het comfort van deze Pullman matrassen zelf. U zult ontdekken dat Pullman matrassen alles bieden wat u van een goede nachtrust verlangt.

Gedempte Biersloot 35
3131 HJ Vlaardingen
[email protected]
010 - 4343523
www.vanheusdenslapen.nl

Rijnmond Maintenance Services Holding B.V.

George Stephensonweg 21 P, Vlaardingen

Meer over Rijnmond Maintenance Services Holding B.V. →