Zaterdag: Nazomeren in het centrum

06-09-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 8 september is er van alles te doen in Vlaardingen. Daarom organiseren ze in Winkelcentrum Liesveld een gezellig nazomer straattheater. Diverse leuke acts zoals Mister Suitcase, IJsco Ali en mister Jones treden verspreid door het winkelcentrum op.

Mister Suitcase – Hij komt met een oude bakfiets en 15 koffers. Deze zijn gevuld met visuele kolder en magische attributen. Daarna zet de charmeur een familieshow neer met fysiek spektakel, veel improvisatie en absurde gekkigheid. Een pure straattheater act van een gedreven rasartiest. Deze act is magisch en nooit hetzelfde, zeer de moeite van het ervaren waard.

Mister Jones – jongleer- en goochelact: Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met goochelen, jongleren, dressuur en presenteren.  Op zijn 14e trad hij al op als goochelaar, op zijn 17e ontving hij het Grand Diplome d’Honneur tijdens het wereld – goochel – congres te Barcelona.Daarna stapte hij over naar het circus. Met al deze skills zet hij een show neer op internationaal niveau. Mister Jones gaat zorgen voor een open mond en verbazing alom door de bijzondere trucs.

IJsco Ali – gratis ijs en hoe! IJsco Ali geeft maar liefs 400 ijsjes weg – de manier waarop is geweldig om te zien! Goochelend, jonglerend en vol humor. Een optreden waar jong en oud de vingers bij aflikt. De fenomenale show leidt tot lachen, gieren, brullen en… smullen!

Het Brutale Manneke – bijzonder! Hij zingt, speelt, danst zweeft en vliegt … een brutaal klein manneke met een grote mond, sterke verhalen en een klein hartje. Een bijzonder kereltje die een bijzondere show neerzet.

Leuke acts, grappige momenten en vooral een gezellige sfeer hangen op zaterdag 8 september in Liesveld.

De acts vinden plaats tussen 12:00u en 16:00uGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date