Categorieën

Service

Zandvoort op Winkelcentrum van HogendorpKwartier

Zandvoort op Winkelcentrum van HogendorpKwartier
Winkelen

Zandvoort op Winkelcentrum van HogendorpKwartier

  • Advertorial
  • 14-06-2019
  • Winkelen
Zandvoort op Winkelcentrum van HogendorpKwartier
VLAARDINGEN - Mannen, snelheid en auto’s...een combinatie die op Vaderdag hoge ogen gooit. Daarom hebben de winkeliers van Winkelcentrum Van Hogendorp Kwartier op zaterdag 15 juni van 12.00 tot 1600 uur iets moois voor papa én voor de kids: kinderkartbaan voor de kleine jongens (en natuurlijk ook meisjes!) én twee gratis professionele cockpit race simulators. Kortom: volop flitsende leuke dingen voor papa en de kids! 

Karten, visueel racen!
De kleintjes vanaf vijf tot twaalf jaar kunnen karten op een leuk parcours. Er wordt gereden met elektrische karts. Helmen zijn aanwezig en professionele begeleiders zorgen voor de veiligheid. De snelheid van de karts wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Voor elke leeftijd valt er dus veilig te rijden en deelname is gratis! 

Voor de oudere een race simulators waar de papa’s hun race kunnen rijden. Op de schitterende cockpit race simulators kunt u virtueel rally- of GT racen. Speel tegen elkaar en ervaar de sensatie van pure snelheid in deze unieke cockpits! Gaat papa nr. 1 worden deze race? Voor de winkeliers van het Van HogendorpKwartier zijn alle papa’s al winnaars.

Harsco Asia Pacific Investment B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Asia Pacific Investment B.V. →