Win een masterclass bij Roosmarijn Bloem&Kado

27-06-2014 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Bijna 1000 vind ik leuks op facebook!!! Daar moeten we wat mee, dat dachten Marnix & Roos Alderliesten van de trendy bloemenspeciaalzaak Roosmarijn Bloem&kado. ,,1000 vind ik leuks is voor ons weer een mijlpaal, natuurlijk zijn er collega winkeliers die veel meer vind ik leuks hebben maar wij zijn blij met elke nieuwe 'liker'. Facebook is een mooi middel om de klant te laten zien wat voor mooie dingen wij allemaal doen. We plaatsen regelmatig foto's van opdrachten, maar we doen ook regelmatig acties'', zo vertellen de enthousiaste winkeliers.

Deze keer kun je een masterclass voor twee personen winnen, een masterclass boeket maken om precies te zijn. Wat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen en je leert vaardigheden die je echt kunt blijven gebruiken.

Wat moet je doen? Ga naar de Roosmarijn facebookpagina, Klik op de 'vind ik leuk' en schrijf onder het bericht waarom nou juist jij moet winnen of waarom jij Roosmarijn de leukste bloemenwinkel van Vlaardingen vindt, als laatste deel je het bericht over de actie en jij maakt kans om te winnen!

Roosmarijn Bloem&Kado is de geliefde bloemenspeciaalzaak in de Waalstraat, midden in het centrum tegenover Café de Waal. Roosmarijn is sinds de start in 2008 uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf gespecialiseerd in het maken van eigentijds, creatief maar vooral mooi bloemwerk. Daarbij altijd rekening houdend met de wensen van de klant, de gelegenheid waar het voor is en natuurlijk het aanwezige assortiment. Zowel de particuliere als bedrijfsmarkt bedienen ze bij Roosmarijn, met bloemwerk van topkwaliteit maken ze dagelijks mensen blij. Vrijwel dagelijks worden er verse bloemen ingekocht op de veiling bij verschillende groothandels voor bloemenspeciaalzaken. Daarbij hebben ze net even een ander assortiment dan gemiddeld, een bijzondere kleur, een bijzondere soort, een andere bloeiwijze, kortom ze verrassen u graag met de mooiste dingen. Denk niet dat ze alleen maar hele dure boeketten maken, ze hebben van alles wat: Een klein vaasje compleet met bloemen voor  €6,95, bloementaartjes vanaf  €7,50 en natuurlijk allerlei kleuren boeketten, voor  € 12,50 heb je al wat gezelligs! Staat er niks naar uw zin klaar, dan helpt het personeel u graag. Als bloemen echt mooi moeten zijn: dan koop je ze bij Roosmarijn! Dus loop eens binnen in de Waalstraat, voor particulier en bedrijf het leukste adres van Vlaardingen.

Roosmarijn Bloem&Kado, Waalstraat 63 3131CS Vlaardingen, T: 010 - 234 44 40 E: info@roosmarijnbloemkado.nl W: www.roosmarijnbloemkado.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date