Wat is er vandaag te doen in Vlaardingen?

04-08-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl  U vindt de rubriek agenda altijd op de voorpagina en vandaag brengen we een aantal activiteiten nog eens extra onder uw aandacht.


Koopzondag


Op het Veerplein staan de kramen weer van de Luikse markt, de rommelmarkt waar je nog weleens bijzondere spulletjes op de kop kan tikken. En uit ervaring weten we dat afdingen ook een optie is.

In het centrum zelf is het koopzondag, waarbij toch een behoorlijk aantal ondernemers gezamenlijk de deuren openen, op en rond het Liesveld. De eersten doen dat rond 12.00, maar om 13.00 uur heeft iedere ondernemer die meedoet de deur zeker wel open. Voor uw vakantieboeken, een paar nieuwe sneakers of dat zomerjurkje… En niet vergeten: parkeren is op zondag gratis op straat.

 

Stadswandeling Vlaardingen 1018

Vandaag staan de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen klaar voor een bijzondere wandeling, die in het teken staat van Vlaardingen 1018 en de eeuwen daarna. De wandeling start om 14.00 uur bij Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54, en duurt ca. 1,5 - 2 uur.

De kosten voor deze wandeling zijn € 2,50 p.p., op vertoon van geldige vrijwilligerspas of Rotterdampas 50% korting.

 

Vazen, schalen en bouwputten in Galerie De Duig

Van 3 tot en met 25 augustus exposeren Fijkje Fontijne-Langejan en André Pelgrim in Galerie de Duig. Fijkje exposeert met haar keramiek en André vult hierbij de wanden met houtsnede en digitale print.

Galerie De Duig bevindt zich aan de Landstraat 29. De galerie is tijdens exposities geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uurGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date