Categorieën

Service

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?
Winkelen

Wat eten we vandaag?

  • Redactie
  • 16-07-2020
  • Winkelen
Wat eten we vandaag?
VLAARDINGEN – Van de nood een deugd maken. Zo kun je het aanpassen van het bedrijfsmodel van veel horecaondernemers wel noemen. De deuren van eetcafés, lunchrooms en restaurants zijn sinds kort weer open maar toen er even geen gasten ontvangen mochten worden werd er overgeschakeld op afhaal- en bezorgmaaltijden. Via de Facebookpagina “Steun de lokale ondernemers Schiedam, Vlaardingen etc” wordt er door allerlei ondernemers die deze maaltijden aanbieden dagelijks een veelheid van berichten gedeeld. Voor wie darin door de bomen het bos niet meer ziet hebben we er een aantal uitgelicht voor u, mocht u deze week een keer (of wat) niet zelf willen koken.

Lunchroom Cozy Corner serveert deze week nasi met ajam pangang, omelet en kroepoek of een geitenkaassalade met gemengde sla, tomaat, komkommer, ui, olijven, frambozen balsamicodressing, fruit, minibroodjes en aioli voor €9,95

Traiteur de Culinair serveert verschillende gerechten voor verschillende bedragen en prijst deze week onder meer de schnitzel aan, geserveerd met gebakken aardappeltjes en gemengde salade voor €15,95

Lunchroom De Bonte Zebra adverteert vooral met een bezorgontbijtje of high tea, daar betaal je dan respectievelijk €12,50 en €17,50 voor en dat is natuurlijk per persoon.

Bij de Oesterparel, meer de bovenkant van het afhaal- en bezorgsegment, kun je een Vissalade schotel bestellen voor (vanaf) 4 personen waarbij je €16,50 per persoon betaalt. Je krijgt hiervoor dan wel een huis gemaakte zalmsalade, gemarineerde garnalen, ansjovis spiesjes olijf, gerookte makreel, gerookte zalm, gerookte paling, , gerookte forelfilet, Hollandse garnalen, wakame, peppadew, druiven, tomaatjes en twee soorten saus.

Catering 010 tenslotte, ook een Vlaardings bedrijf, komt elke week met een nieuw weekmenu waarbij je voor een standaardportie €6,50 betaalt. Op vrijdag is dat deze week bijvoorbeeld pastasalade met gehaktballetjes.

Voor wie het wat goedkoper wil vonden we deze website met allerlei lekkere gerechten: leuke recepten Dan ben je voor een paar euro al klaar, en veel producten als olie om te bakken heb je doorgaans al in de keukenkastjes staan. Eet smakelijk!