Categorieën

Service

Wapiti Mossel Extract helpt botten en spieren

Wapiti Mossel Extract helpt botten en spieren
Winkelen

Wapiti Mossel Extract helpt botten en spieren

  • Advertorial
  • 14-03-2014
  • Winkelen
Wapiti Mossel Extract helpt botten en spieren

VLAARDINGEN - Al eeuwen lang zijn de heilzame, voedende en antibiotische eigenschappen van zeewater bekend. Zee- en oceaanwater zijn rijk aan onder andere kalium, magnesium en calcium. Deze vormen een belangrijke bron aan voedingsstoffen voor de Groenlipmossel [Perna canaliculus), welke leeft in de schone kustwateren van Nieuw-Zeeland. In deze buitengewoon milieuvriendelijke omgeving worden de mosselen in speciale mosselvijvers gekweekt. Uitsluitend het van deze schelpdieren vervaardigde hoog gekwalificeerde extract wordt gebruikt voor Wapiti Mossel extract. Dit groenlipmosselextract is voor het behoud van sterke botten en is goed voor de werking van spieren*. Het extract wordt gemaakt van de klieren van twee jaar oude mosselen. Door toepassing van een uniek vriesdroogprocédé blijven waardevolle stoffen als proteïnen, mineralen, vitaminen en enzymen volledig behouden. Het water van de kwekerijen en de mosselen wordt zeer streng gecontroleerd op de aanwezigheid van bacteriën of zware metalen. Hiermee wordt de productie van een zuiver extract gegarandeerd.

 

Wat doet Groenlip Mossel Extract

Het Groenlip Mossel Extract in de Wapiti capsules bevat een substantie met een antihistamine werking. Aangezien histamine betrokken is bij ontstekingsreacties, ondersteunt groenlipmosselextract de gezondheid in en rondom het gewricht. Door de aanwezigheid van chondroïtinesulfaat, een stof die in het bindweefsel zit, heeft het extract een ondersteunende werking als bouwstof voor het bindweefsel. Daarnaast bevat het mucopolysacchariden die bij mens en dier in het kraakbeen rondom de gewrichten zit.


Toepassing

Wapiti Mossel Extract wordt gebruikt voor het behoud van sterke botten en voor een goede werking van de spieren*. De talrijke mineralen, sporenelementen, aminozuren, enzymen, eiwitten en Vitamines B12 en D* geven het lichaam energie en vitaliteit, waardoor het extract als voedingssupplement te gebruiken is. Uit vele onderzoeken naar diverse producten uit zeeplanten en -dieren is gebleken dat voedingsstoffen uit zeeproducten probleemloos door mens en dier worden opgenomen. 

Verkrijgbaar of te bestellen bij:
Vitaminstore Vlaardingen
Liesveld 104
3131 CM Vlaardingen
T: 010-2327649
E: [email protected]

Voor meer informatie: Emonta B.V. Tel. 0512-518085 / www.wapitinatuur.nl

Hollandgroep Personeelsdiensten B.V.

Blokmakersplaats 4, Vlaardingen

Meer over Hollandgroep Personeelsdiensten B.V. →