Vuurwerk bij Van Kortenhof

24-12-2019 Winkelen Advertorial

Nog een paar dagen en dan is het weer Oud & Nieuw: dé feestavond van het jaar. Naast de oliebollen en champagne mag natuurlijk ook het allermooiste Van Kortenhof vuurwerk niet ontbreken!

Van Kortenhof Maassluis is al bijna 60 jaar hét adres voor het allermooiste vuurwerk. De ‘klassiekers’ zoals de grondbloemen, astronauten en de bekende Asian Thunders, maar ook het allermooiste PRO-LINE en St8ment siervuurwerk horen al jaren tot de collectietoppers. PRO-LINE en St8tment zijn het beste en zwaarste consumentenvuurwerk dat in Nederland is toegestaan. Door de maximale kruitvulling ontstaan er prachtige en kleurrijke boeketten in de lucht.

Al het vuurwerk bij Van Kortenhof is voorzien van het CE-keurmerk en ligt opgeslagen in streng gekeurde veilige vuurwerkbunkers.

 

Gratis Vuurwerk

Wilt u thuis uw vuurwerkpakket samenstellen? Bestel dan uw vuurwerk in de voorverkoop! Lever uw bestellijst uit de folder in (dat kan in alle vestigingen van Van Kortenhof, dus ook bij Van Kortenhof Holy en Van Kortenhof Vlaardingen Oost) tot en met 27 december of bestel online via de SPECIALE VUURWERKSHOP VAN VAN KORTENHOF  . Uw vuurwerkbestelling ligt op de afgesproken tijd voor u klaar, u hoeft dus niet in de rij én u ontvangt bij uw bestelling ook nog eens GRATIS vuurwerk.

Tijdens de vuurwerkverkoop op 28, 30, en 31 december heeft van Kortenhof Maassluis constant 10.000 kg vuurwerk op voorraad. Dit betekent dus dat u nooit voor niets komt. Daarnaast kunt u altijd GRATIS parkeren voor de deur en zijn de deuren al open om 08.00 uur! In verband met wetgeving mag erop zondag 29 december GEEN vuurwerk verkocht worden. Wel is Van Kortenhof Maassluis deze zondag geopend voor CAT 1 vuurwerk of om uw vuurwerk alvast te bestellen zodat het de volgende dag voor u klaarligt.  Kijk voor meer info op www.vankortenhof.nl .

Het hele team Van Kortenhof wenst u hele fijne feestdagen en een knallend 2020!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date