Vlaardingen’s trots: The Little Green Bag genomineerd voor prestigieuze prijs

03-06-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Het van oorsprong Vlaardingse bedrijf The Little Green Bag is genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award in de categorie Best Customer Experience - Shoes & Leather, een belangrijke landelijke prijs in de retailbranche. Het bedrijf sleepte deze prijs vorig jaar al in de wacht met haar winkel in Delft en roept nu haar loyale fanbase op om te stemmen op het filiaal in Vlaardingen.

The Little Green Bag is gespecialiseerd in de verkoop van tassen, portemonnees en andere accessoires van bekende merken, zoals Cowboysbag, Shabbies Amsterdam, MYOMY, Michael Kors en Guess.

 

Dutch Retail Experience Award

Het bedrijf is opgericht door Maria en Aramis Gandjapour. Maria: ‘De nominatie voor de Dutch Retail Experience Award is een mooie prestatie voor de winkel in Vlaardingen. De jury kijkt vooral naar de onderscheidende eigenschappen van een winkel, maar ook naar de kennis en het verkoopadvies van het personeel, de presentatie van de winkel, de samenstelling van de collectie en hoe wij duurzaamheid binnen ons concept verwerken. Wij zijn dan ook erg trots op deze tweede nominatie en hopen er ook dit jaar met de prijs vandoor te gaan.’ Om kans te maken op de award, kunnen klanten hun stem uitbrengen op deze link!   en stemmen op The Little Green Bag in de categorie Best Customer Experience – Shoes & Leather. Maria: ‘Vorig jaar kregen we veruit de meeste stemmen. Wij hopen dat onze klanten ook dit jaar weer actief gaan stemmen!’ Er kan tot 1 juli 2018 gestemd worden. 

Hoewel het bedrijf van oorsprong een webshop is, opende The Little Green Bag in 2010 haar eerste winkel in de Fransenstraat in Vlaardingen. Terwijl veel winkels niet konden opboksen tegen de crisis, ging het bij The Little Green Bag voor de wind. In een korte tijd opende ze winkels in Delft, Rotterdam en Utrecht en won ze diverse prijzen. Zo mag het bedrijf zich al drie jaar op rij een FD Gazelle noemen, wat betekent dat het bedrijf tot de top van de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Daarnaast sleept het regelmatig andere prestigieuze prijzen binnen.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date