Categorieën

Service

Vijftig procent korting op tweede bril met Varilux glazen!

Vijftig procent korting op tweede bril met Varilux glazen!
Winkelen

Vijftig procent korting op tweede bril met Varilux glazen!

  • Advertorial
  • 12-02-2019
  • Winkelen
Vijftig procent korting op tweede bril met Varilux glazen!
VLAARDINGEN - Dagelijks houden we ons met uiteenlopende zaken bezig. Zo kijken we talloze keren naar het beeldscherm van onze smartphone, tablet, computer of televisie, zijn we onderweg in de auto en gaan we ’s avonds of ’s ochtends vaak óók nog sporten. Bij Meer Optiek in Vlaardingen begrijpen we als geen ander dat u altijd wilt genieten van een haarscherp zicht op alle afstanden. Eén bril is niet altijd voldoende. Een zonnebril, multimediabril of outdoorbril komt namelijk vaak goed van pas. Varilux heeft voor elke activiteit passende multifocale glazen en biedt u een aantrekkelijke actie. Van 11 februari tot en met 7 april ontvangt u 50% korting op uw tweede, volledige bril met Varilux brillenglazen*. Stap gerust eens binnen in onze winkel.

50% korting op uw volledige bril met Varilux glazen

Hoe fijn zou het zijn als u alles áltijd perfect ziet, ongeacht wat u aan het doen bent? Of u nu naar een beeldscherm kijkt, een balletje slaat op het tennisveld of de auto instapt naar een volgende afspraak, Varilux heeft voor iedere aangelegenheid de geschikte multifocale glazen. Heeft u niet één, maar twee brillen nodig? Dan is dit het moment om deze aan te schaffen. Tijdens de actieperiode van 11 februari tot en met 7 april 2019 ontvangt u namelijk 50% korting op uw tweede, volledige bril met Varilux brillenglazen. 

Altijd de beste multifocale brillenglazen

Omdat u dagelijks verschillende activiteiten onderneemt, heeft u als brildrager over het algemeen aan één bril niet genoeg. Essilor ontwikkelde daarom, met zorg en op basis van jarenlange innovatie, brillenglazen voor elk moment. Hiermee zijn uw ogen optimaal beschermd en ziet u haarscherp op iedere kijkafstand en in alle situaties. Gaat u het zonnetje in? Dan komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Bovendien zijn uw ogen met een Crizal Sun UV coating óók nog beschermd tegen UV stralingen. Werkt u dagelijks op de computer of bent ook u onafscheidelijk van uw smartphone en/of tablet? Dan geeft een multimediabril uw ogen rust. Tot slot bestaan er ook glazen die zorgen voor een veilige verkeersdeelname omdat een belemmerd zicht door schitteringen, zon of mist wordt weggenomen. En wat dacht u van brillenglazen voor tijdens het sporten die ervoor zorgen dat u te allen tijde uitmuntend presteert?

Wilt u altijd alles even goed zien, wat u ook doet? Kies dan voor de Varilux multifocale brillenglazen. Wij adviseren u graag over de glazen die volledig op uw levensstijl aansluiten. Van 11 februari tot en met 7 april 2019 profiteert u van een aantrekkelijke aanbieding en ontvangt u bij Meer Optiek in Vlaardingen 50% korting op uw tweede, volledige bril met Varilux brillenglazen.

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Meer Optiek
Liesveld 133
3131 CK  Vlaardingen
010 - 434 53 91
[email protected]
www.meeroptiek.nl

Harsco Infrastructure Construction Services B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Infrastructure Construction Services B.V. →