Vandaag: Koopzondag, rommelmarkt en bekende artiesten

02-09-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – Het wordt met een graad of 22 vandaag een heerlijke dag en in Vlaardingen is nog wel wat te doen. Leest u even mee:

Op het Veerplein staan de kramen weer van de Luikse markt, de rommelmarkt waar je nog weleens bijzondere spulletjes op de kop kan tikken. En uit ervaring weten we dat afdingen ook een optie is.

In het centrum zelf is het koopzondag, waarbij de laatste maanden is gebleken dat toch steeds meer ondernemers gezamenlijk de deuren openen, op en rond het Liesveld. De eersten doen dat rond 12.00, maar om 13.00 uur heeft iedere ondernemer die meedoet de deur zeker wel open.

In Galerie de Duig kunt u na het shoppen, vanaf 15.00 uur, de nieuwe expositie bezoeken; bekende artiesten als Rob Bolland en  Frederique Spigt exposeren dan hun werk en Rob Bolland is sowieso aanwezig (zo hebben we ons laten verzekeren) om wat te spelen en zingen. Meer informatie daarover vindt u hier!

Overigens kunt u op meer plekken terecht voor exposities, waaronder natuurlijk het Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg. Voor een agenda wat,waar en wie kijkt u hier! in de agenda.

Wilt u een stukje wandelen met een gids van het serviceteam Vlaardingen, die u alles vertellen zal over de omgeving van het Buizengat, dan meldt u zich om 14.00 uur bij molen Aeolus. Meewandelen kost €2,50

En wilt u dan nog even een lekker ‘bakkie’ doen, dan kunt u terecht bij Lunch, pie & giftshop Veerplein 18 waar eigenaar en uitbater Ronald Huiskens en zijn team u van harte verwelkomen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date