Van Kortenhof trakteert op een avondje uit

08-09-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN -Een avondje dansen doordat je een lekke band hebt of misschien wel doordat je een nieuwe fiets, een hip regenpak of een handige fietstas aanschaft? Ja, je leest het inderdaad goed, want bij al je aankopen of fietsreparaties in de winkels van Van Kortenhof, maak je kans op deze top avond uit!

Van Kortenhof geeft namelijk maar liefst 50 x 2 kaarten weg voor een avondje uit op zaterdagavond 22 september a.s. in de De Stadsgehoorzaal. Geniet van optredens van The Amazing Stroopwafels, DJ's, een swingend concert van Steffen Morrison en een intiem concert van de bekende Nederlandse zangeres MAAN! En voorafgaand én na afloop van de show barst het feest los en kunnen de voetjes van de vloer.

Ook kans maken? Bij elke aankoop of fietsreparatie in 1 van de winkels van Van Kortenhof krijg je een kanskaart. Vul deze in en wie weet ben jij één van de winnaars voor deze super avond! Elke week worden de winnaars bekend gemaakt en je kan zo vaak meedoen als je wilt!

Je vindt de winkels van Van Kortenhof in Vlaardingen aan de Van Hogendorplaan en bij Winkelcentrum de Loper (Louise de Colignylaan 1) of aan de Heldringstraat 101 in Maassluis. Kijk voor meer informatie, alle adressen en openingstijden op www.vankortenhof.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date