Categorieën

Service

Van Kortenhof op Vlaardingen24

Van Kortenhof op Vlaardingen24
Winkelen

Van Kortenhof op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 14-09-2013
  • Winkelen
Van Kortenhof op Vlaardingen24

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Van Kortenhof als deelnemer aan VL24 Werkt! Al meer dan 50 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen, -accessoires en thuisfitness een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

De Van Kortenhof Groep heeft vier vestigingen: in Vlaardingen Holy, Vlaardingen Oost (servicepunt), Maassluis en Maasdijk (servicepunt). Door onze grootschalige inkoop profiteert u direct van scherpe prijzen. Op de hele collectie fietsen krijgt u tot 15% korting! Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl.

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets.

Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.


Servicewagen

Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof!


Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan!

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs bij onze filialen aan de Louise de Colignylaan (zie rechts) of de Van Hogendorplaan 933! U kunt Van Kortenhof ook volgen via twitter enfacebook.

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →