Van Kortenhof bestaat zestig jaar!

12-05-2021 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - 'Ohnee, weer geen jongen!' Een veelgehoorde zin die pa en ma van Kortenhof hoorden toen Nicole van Kortenhof als tweede dochter werd geboren. Ze moeten er nu hartelijk om lachen. Want opa en oma hadden zestig jaar geleden vast ook nooit gedacht dat hun kleindochters als derde generatie nu aan het roer zouden staan van het familiebedrijf.

Al van kleins af aan waren ze in de zaak te vinden. In het wipstoeltje in de etalage, slapen in het campingbedje op kantoor. Later winkeltje spelen met ma en schommelen in de takels in de werkplaats bij pa. Ondernemen, dat is hun met de paplepel ingegoten en zeventien jaar geleden zijn de zussen Miranda en Nicole dan ook vol enthousiasme in het familiebedrijf gestapt. En nog elke dag met net zo veel plezier als toen.

Waar opa en oma zestig jaar geleden begonnen met een kleine winkel in Winkelcentrum Palet is het nu uitgegroeid tot moderne fietsenspeciaalzaken in Maassluis en Vlaardingen, die klanten vanuit de hele regio weten te vinden. ,,Of we trots zijn? Je staat er nooit zo bij stil, Maar op zo'n dag als vandaag mag dat wel even. Want eigenlijk is het supergaaf wat we doen. Samen met een topteam doen we elke dag het leukste werk van de wereld. Klanten blij maken met een duurzaam product dat meehelpt de wereld een beetje mooier te maken. En dat al zestig jaar.'' Alle geplande festiviteiten en events vanwege het zestigjarig bestaan staan even in de koelkast. Maar zodra het weer kan, gaan ze bij Van Kortenhof weer leuke feestjes vieren met de klanten. En om het jubileum toch een beetje te vieren is er deze week gebak voor elke klant. Zestig jaar is tenslotte niet iets om stilletjes voorbij te laten gaan in deze tijd!

Meer info: kijk op www.vankortenhof.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date