Categorieën

Service

Van Heusden Slaapcomfort wenst u welterusten!

Van Heusden Slaapcomfort wenst u welterusten!
Winkelen

Van Heusden Slaapcomfort wenst u welterusten!

  • Advertorial
  • 20-01-2016
  • Winkelen
Van Heusden Slaapcomfort wenst u welterusten!

VLAARDINGEN - Een heel groot gedeelte van ons leven brengen we slapend door op bed. De één wat langer dan de ander, maar slapen doen we allemaal. Wist u trouwens dat voldoende slaap invloed heeft op uw levensduur en dat het zelfs meer invloed heeft dan gezonde eetgewoontes, genoeg bewegen en erfelijkheid? Slapen is dus onontbeerlijk om goed te functioneren. 

Zeker in onze drukke samenleving waarin veel van ons verwacht wordt, is het belangrijk onze rust te pakken. Goed slapen is een must. Op een goed matras met een goed hoofdkussen. En dat is juist voor een groot aantal mensen zo lastig. Wat is voor mij een goed matras of hoofdkussen? Van Heusden Slaapcomfort, specialist in alles wat met slapen te maken heeft, kan  u helpen te zoeken naar wat voor u de juiste keuze is. Dit geheel vrijblijvend en gratis. 

Van Heusden Slaapcomfort is dealer van Tempur, Auping, Pullman en Ultima. Daarnaast hebben wij ook mooie, kwalitatief goede bedden in een goedkopere  prijsklasse. Voor elk wat wils! Dus kom langs en laat u rondleiden in onze geheel verbouwde 1000 m2 grote showroom aan de Gedempte Biersloot! En mocht u het nog niet weten...wij hebben een ' 90 dagen slaapgarantie'.  Als onverhoopt blijkt dat uw nieuwe matras niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met deze garantie het matras éénmalig binnen 90 dagen omruilen. Vraag ons naar de voorwaarden!

Rijnmond Maintenance Services Holding B.V.

George Stephensonweg 21 P, Vlaardingen

Meer over Rijnmond Maintenance Services Holding B.V. →