VakantieXperts op de kade!

26-06-2014 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Bijna elke zaterdag komt ’s middags tussen vijf en zes uur het luxe cruiseschip de Rotterdam langs Vlaardingen en Maassluis om weer op weg te gaan naar de Noorse Fjorden of St.Petersburg.  Elke keer weer een imposant gezicht. Zeker als de kapitein dan ook nog eens de scheepshoorn laat horen.

Op het hoofd staan dan ook elke keer veel mensen te zwaaien naar de passagiers. Afgelopen zaterdag stonden daar ook de vakantieadviseurs van VakantieXperts de Groot. Zij hebben hun klanten niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk uitgezwaaid!

 

Ook eens zo'n cruise maken?

Zou u ook wele eens zo'n cruise willen maken? U boekt al een achtdaagse cruise vanaf Rotterdam naar Noorwegen vanaf € 698,- per persoon (vertrek 30 augustus). Een cruise van vijftien dagen vanaf Rotterdam naar het zuiden van Spanje en terug boekt u al vanaf € 1.198,- per persoon (vertrek 13 september). 

De vakantieadviseurs van VakantieXperts de Groot hebben er verstand van. Zij kunnen u uit eigen ervaring het verschil uitleggen tussen de verschillende schepen en rederijen en kennen de weg in de wirwar van prijzen. Boeken via VakantieXperts is nooit duurder dan rechtstreeks boeken bij de rederij of op internet en u krijgt dan wel alle service en een gedegen advies! 

Loop dus eens binnen bij vakantieXperts De Groot aan de Billitonlaan of op De Loper of bel: 010 - 434 86 77 voor meer informatie!   

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date