Urban Arrow Bakfietsdagen bij Van Kortenhof

11-11-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Zit jij ook wel eens met de handen in het haar? Hoe neem je je kids mee op de fiets? Samen met de hond en het liefst ook nog de boodschappen, zonder dat het veel tijd kost? Baal jij er ook van dat je nergens (gratis) kunt parkeren en steeds weer in die ellendige lange files staat om ergens te komen? 

Dat is dan vanaf nu verleden tijd! Van Kortenhof introduceert een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobilty. Van Kortenhof en Urban Arrow (Hét bakfietsenmerk van dit moment) zien hoe straten overbelast raken en de snel groeiende behoefte om luchtvervuiling tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren is het ultieme voertuig gecreëerd om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Schiet langs files en parkeer waar je maar wil. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet!

De verschillende modellen van Urban Arrow zorgen voor een compleet assortiment elektrische bakfietsen en cargo-oplossingen. Zoals de Urban Arrow Family. Dankzij deze ultieme bakfiets vervoer je met gemak 4 kids door weer en wind. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Laat de auto vanaf nu thuis en zoef moeiteloos door de stad of geniet van uitstapjes naar het bos of strand.  

Maar Smart Urban Mobilty is niet alleen het veilig en comfortabel vervoeren van kinderen, maar ook voor bedrijven biedt Urban Arrow ism Van Kortenhof de vervoersoplossing.

Steden zijn de perfecte omgeving voor bedrijven die goederen en diensten aan huis leveren. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel, medicijnen of zelfs meubels? Dan is de hele Shorty, Cargo of Tender lijn speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld. Deze elektrische bakfietsen kan je volledig customizen en personaliseren en zorgen ervoor dat je met je rijdende reclame-middel fluitend langs de files fietst, je gratis kan parkeren voor de deur en zorg je voor de ultieme groene kilometervreter voor de last mile.  Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar je nu nog tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen! 

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Urban Arrow en wil je testen of deze fietsen iets voor jou of je bedrijf kunnen zijn? Kom dan naar de Urban Arrow bakfietstestdagen bij Van Kortenhof Maassluis. Van 13 t/m 17 november staan alle modellen van Urban Arrow testklaar, zodat je zelf de wendbaarheid, het gemak en comfort kan ervaren! Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht! 

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144 CE  Maassluis

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date