Tweede Paasdag E-bike Informatiemiddag

17-04-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 19, 20 én Tweede Paasdag 22 april in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis. Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets?Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan 50 test-ebikes voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. Uiteraard profiteert u ook van heel veel aanbiedingen. 

Tweede Paasdag Speciale E-bike Informatieochtend
Tweede Paasdag is Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 geopend vanaf 12.00 uur en staan er vele modellen om te testen en zelf te ervaren wat u nou prettig vindt. Vindt u het ingewikkeld om de juiste keuze te maken? Geen probleem want Van Kortenhof organiseert op Tweede Paasdag 22 april (naast de reguliere Paasshow), speciaal voor diegene die hieraan willen deelnemen, een uitgebreide E-bike info ochtend. E-bike experts gaan u deze ochtend meer inzicht geven in de vele verschillen en mogelijkheden van de elektrische fiets. Zij verzorgen een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan er vele modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.

Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 15 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De Van Kortenhof e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en u wisselt een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de testrit helemaal geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname aan deze info-ochtend is gratis en start om 11.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.vankortenhof.nl, een van de winkels of telefonisch: 010-5911440. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de uitgebreide testrit, dus reageer snel!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date