Twee keer goud voor oranje gebak Herweijer

19-04-2023 Winkelen Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN – Herweijer Kwaliteitsbakkers heeft dubbel goud behaald voor het oranje gebak. Zowel de oranje tompouce als de oranje soes kregen een gouden bekroning. En dat al voor het derde jaar op rij! ,,Daar zijn we stiekem best een beetje trots op'', aldus Raymond Herweijer. Met Koningsdag in aantocht iets om even te onthouden.

De keurmeesters van Foodbase waren over beide producten van Herweijer zeer te spreken. Zowel de tompouce als de soes voldoen ruimschoots aan de strenge kwaliteitseisen die worden gesteld. Er werd bij de keuring naar diverse aspecten gekeken: vorm, kleur, geur en uiteraard de smaak. Alleen bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning.

Om dit te vieren haalt Herweijer Kwaliteitsbakkers een oude traditie weer op. ,,Op Koningsdag hebben wij  shantykoor de Vlaardingse Muiters uitgenodigd om een leuk feestje bij ons voor de deur te maken met gezellige zeemansliederen. De shantys komen bij ons voor de deur zingen van 08.30 uur tot 11.30 uur. Zo maken we van het wachten nog gezellig ook!''

De afgelopen jaren waren de oranje tompoezen en oranje soezen op koningsdag niet aan te slepen. ,,Wij zien het ieder jaar steeds drukker worden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Dit jaar staan we dus op volle stekte qua man/dames krachten en banket bak(st)ers. We bakken de hele nacht door en gaan door tot iedereen is voorzien van tompoezen en soezen. Ons topteam weet inmiddels goed hoe ze dit soort dagen met topdrukte in goede banen moet leiden.''   

Voor de vroege vogels: de winkel gaat al open om 07.00 uur en sluit om 12.00 uur. 

Dat Herweijer Kwaliteitsbakkers tot die buitencategorie behoort, zal voor veel Vlaardingers geen verrassing zijn. Laat Koningsdag maar komen… op naar De Loper! Maar kiezen we nu een soes, een tompouce of moeten we ze gewoon allebei maar proberen?

Herweijer Kwaliteitsbakkers
De Loper 20
3136 CN  Vlaardingen
010 - 474 38 14
info@kwaliteitsbakkers.nl
www.herweijerscholtes.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date