Tijdelijke Hoogvliet achter station Vlaardingen-Centrum

14-02-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - De tijdelijke vestiging van Hoogvliet komt te liggen pal achter station Vlaardingen-Centrum. De winkel blijft daar staan gedurende een periode van twee jaar. In die periode wordt de huidige vestiging van Hoogvliet aan de Parallelweg gesloopt waarna een compleet nieuwe supermarkt zal verrijzen met daarbovenop 39 sociale huurwoningen die worden verhuurd door Waterweg Wonen.

Aanvankelijk was het idee om de tijdelijke vestiging neer te zetten op de hoek van de Parallelweg den de Westhavenkade, de plek van het oude Prikkewater. Waarom van deze locatie is afgezien, is niet duidelijk. Voor de tijdelijke vestiging van Hoogvliet op de locatie achter het station (voormalig rangeerterrein) moet nog een vergunning worden aangevraagd. Dat geldt ook voor de nieuwbouw op de hudige locatie aan de Parallelweg maar dat gaat nog wat langer duren.

Voor omwonenden is er donderdag 21 februari een informatiebijeenkomst georganiseerd in KADE40 waar vertegenwoordigers van Hoogvliet, de gemeente en de ontwikkelaar de plannen zullen toelichten en vragen zullen beantwoorden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date