Tien jaar Roosmarijn!

10-11-2018 Winkelen Advertorial

De prachtige winkel met sfeervolle hoekjes en felgekleurde bloemen trekt al tien jaar veel bezoekers.

VLAARDINGEN - Tien jaar Roosmarijn, ondanks crisis en leegstand! ,,Er is veel veranderd maar we zijn nog even vol passie als in het begin'', zeggen beide eigenaren. Om hun heen vertrokken de winkels, zelf verhuisden ze in twee etappes van de Hoogstraat naar het Veerplein.

Met de opening van een eigen winkel kwam tien jaar geleden een droom uit voor Marnix & Roos Alderliesten. De toen piepjonge starters sprongen in 2008 in het diepe met de huur van hun eerste winkelruimte aan de Hoogstraat. Midden in de crisis beginnen, dat kon niets worden volgens kritische Vlaardingers. Maar van de leegloop en de leegstand leek Roosmarijn echter geen last te hebben.

Vier jaar later – in 2012 – betrok het ondernemende duo een andere locatie op de hoek van de Waalstraat, die de winkel nog meer uitstraling en naamsbekendheid gaf. En vorig jaar in oktober 2017 was er de verhuizing naar het Veerplein, waar de winkel nu dus alweer een jaar open is. ,,Dit is echt onze beste locatie, hier blijven we'', zeggen de ondernemers. ,,Regelmatig horen we van onze klanten dat ze Roosmarijn zien als een van de leukste winkels in het centrum van Vlaardingen. Wat een compliment!''

Komende maand is het alweer tien jaar geleden dat het avontuur begon. Het echtpaar heeft via de bloemistenopleiding en bij andere bloemisten de kneepjes van het vak geleerd. Ze wisten toen ook heel goed welke richting ze wilden inslaan met hun concept. ,,Net even iets anders, gedurfd met kleuren, maar altijd de beste kwaliteit en heel belangrijk; creativiteit'', zegt Marnix.

Roosmarijn is inmiddels een begrip in de regio. De stijl en het ruime aanbod van verse, fleurige bloemen spreekt de klanten aan. Tel daarbij klantvriendelijkheid en aandacht op en je kan spreken van een succesformule. Roosmarijn is een familiebedrijf, het (her)kennen van de klanten is voor hen belangrijk. 

Kracht

Altijd blijven vernieuwen en zoeken naar nieuwe creatieve mogelijkheden, maar ook vasthouden aan wat goed is. Dat is ook de kracht van Roosmarijn. ,,We hebben een goed team en hebben ook altijd ingezet op het werken als een team, we zien dat zeker als een meerwaarde. We werken vooral met echte liefhebbers van het bloemenvak, die net zo gek zijn op bloemen als wij! En mede dankzij ons personeel die gedurende die tien jaar bij ons hebben gewerkt, en natuurlijk al onze trouwe klanten, staan we waar we nu staan. We houden vast aan onze principes, maar vernieuwen wel van tijd tot tijd en we zijn nog steeds even enthousiast als in het begin.''

,,Ook de komende periode proberen we onze klanten weer te verrassen. Zo is er net een kleine verbouwing achter de rug en komt Kerst alweer in het zicht. Een nieuwe jas en aanpassing van het assortiment, zo blijf je lekker bezig!''

Het tienjarig bestaan laten de eigenaren uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Dat wordt op vrijdag 23 november gevierd met een speciale koop- en feestavond waarop iedereen welkom is. Op vrijdag 23 november maar ook de komende weken kunnen klanten rekenen op korting en leuke acties. Daarnaast introduceerde Roosmarijn kortgeleden het digitale spaarsysteem Piggy, waarmee de klanten altijd kunnen rekenen op een leuke spaaractie.

,,De eerste tien jaar zijn voorbij gevlogen'', vinden Roos en Marnix. ,,Er is veel veranderd, en het was hard werken maar bovenal is het al tien jaar lang genieten van al het moois wat de natuur ons heeft te bieden!''

10 jaar later Roosmarijn nog altijd: Verrassend & Veelzijdig, Persoonlijk & Professioneel , want dat is waar Roosmarijn Bloembinders met het hele team voor staat!

Roosmarijn Bloembinders
Veerplein 25
3131CX Vlaardingen
010 - 234 44 40
info@roosmarijn-bloembinders.nl
www.roosmarijn-bloembinders.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date