Stoffenmarkt Veerplein spoorloos

30-04-2017 Winkelen Redactie

De website binnenstadvlaardingen.nl kondigde het groots aan

Update 19.00 uur: vanuit de afdeling Communicatie Binnenstad kregen we, via een mailwisseling, de volgend reactie:

,,Helaas is vanmiddag rond het middaguur gebleken dat de aangekondigde stoffenmarkt, georganiseerd door een externe organisatie waarvoor een vergunning is verleend, niet is gehouden en er niet was. In de afgelopen weken is er via www.binnenstadvlaardingen.nl en FB Binnenstad Vlaardingen veel promotie geweest voor de stoffenmarkt. De volgers van Binnenstad Vlaardingen waren heel enthousiast over de stoffenmarkt.

Uiteraard vindt het team van ondernemers, de gemeente etc. het zeer teleurstellend dat dit is gebeurt. Ook vinden wij het heel erg dat dit niet eerder bekend was. Een stoffenmarkt is juist super leuk. Als het eerder bekend was geweest had de binnenstad er eerder op in kunnen springen. Nu is ook de binnenstad geconfronteerd met deze situatie. Deze situatie zien wij niet graag nog een keer. Daarom wordt contact opgenomen met de organisator om te bespreken hoe dit kan worden voorkomen en dat dit niet wenselijk is. Een hoop mensen zijn hierdoor teleurgesteld''.VLAARDINGEN – ,,Stoffen, stoffen en nog eens stoffen! Op zondag 30 april wordt een grote stoffenmarkt gehouden op het Veerplein. Alles voor de creatieven onder ons’’. 

Helaas, de voor vandaag aangekondigde Stoffenmarkt op het Veerplein was in geen velden of wegen te bekennen. Er waren toch aardig wat Vlaardingers die voor niets naar het Centrum trokken. En het stond toch ook op de Evenementenkalender van de website www.binnenstadvlaardingen.nl . Vlaardingen Bruist ! Maar vandaag even niet…

We legden het voor aan één van de medewerkers van de afdeling Communicatie van de gemeente Vlaardingen. Wat was er misgegaan ? ,,Wij organiseren het niet’’, was het antwoord. ,,Maar jullie communiceren het wel’’, ketsten we terug.

Wie er uiteindelijk achter de organisatie zit en dus een vergunning voor de Stoffenmarkt heeft aangevraagd weten we morgen pas, als we de betreffende afdeling kunnen benaderen. Op zondag wordt er namelijk niet gewerkt op het Stadskantoor.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date