Stem Roosmarijn Bloem&Kado naar de titel

03-03-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Roosmarijn Bloem&kado in de Waalstraat 63 in het centrum maakt kans op de titel ‘Mijn Bloemist van het Jaar’. De verkiezing voor de beste bloemist bestaat uit meerdere rondes. Naast een beoordeling door een professionele vakjury, hebben ook klanten in de eerste ronde een belangrijke stem! Daarom nodigen Marnix & Roos Alderliesten, de eigenaren van Roosmarijn, iedereen uit om vanaf vandaag te stemmen op hun winkel. ,,We zijn trots op onze nominatie en gaan natuurlijk voor de titel! We hopen dan ook op veel stemmen'', aldus Marnix Alderliesten. ,,We staan samen met ons team elke dag klaar voor onze klanten en we hopen ze te overtuigen om op ons te stemmen.''
 

Stemmen

Stemmen kan op de website mijnbloemist.nl. Alderliesten: ,,Er strijden meer dan honderd bloemisten mee. Het zou natuurlijk geweldig zijn om deze verkiezing te winnen!'' Stemmen kan op www.mijnbloemist.nl/stem.
 

Intensieve beoordeling

De verkiezing gebeurt op basis van drie beoordelingsrondes op alle aspecten van het vak. De eerste ronde bestaat uit een combinatie van consumentenstemmen, een bezoek van een mysteryshopper en een professionele vakjurybeoordeling. Per provincie plaatst de bloemist met de hoogste score zich voor de tweede ronde, die in de zomer plaatsvindt en bestaat uit een teamopdracht. De drie bloemisten die bij de teamopdracht de hoogste score behalen, plaatsen zich voor de finaleronde in het najaar. Aan de hand van opnieuw mysteryshoppers en een uitgebreide beoordeling door de vakjury wordt in de hersft de winnaar bepaald. De winnende bloemist mag zich twee jaar lang ‘Mijn Bloemist Van Het Jaar’ noemen.
 

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar

De verkiezing is een initiatief van ‘Mijn Bloemist’, het communicatielabel waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot en is een serieuze wedstrijd, u hoeft dan ook geen mailbox vol spam te verwachten als u op stemt op Roosmarijn.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date