Stem Cocon naar titel ‘beste kapper’

29-10-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 29 Oktober om 16.30 uur is Cocon Hair & Beauty te zien bij RTL4 in het programma ‘de beste van Nederland’.In dit gloednieuwe tv programma van gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Als eerste zijn de kappers aan de beurt en Zuid-Holland wordt daarbij vertegenwoordigd door het Vlaardingse Cocon Hair & Beauty, gevestigd in de Van der Driftstraat 4a.

Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. ,,Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt’’, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers helemaal vrij om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

De beste kapsalon van Nederland is vandaag om 16.30 uur te zien op RTL4. Het programma wordt daarna nog twee keer herhaald: op zaterdag 5 november om 10.30 uur en op maandag 7 november om 15.30 uur.

Stemmen doet u HIER  Twee klikken om een Vlaardingse ondernemer te helpen... doet u ook mee?