Spaar sportzegels bij de winkeliers van het Van Hogendorpkwartier!

21-07-2021 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Vele Nederlandse atleten zullen aanwezig zijn in Tokio om met hun sportprestaties een gooi te doen naar een gouden, zilveren of bronzen plak. Maar de winkeliers van winkelcentrum van Hogendorpkwartier vinden dat hun bezoeker sowieso een gouden medaille verdienen. Hun steun en trouw van het afgelopen jaar door lokaal te kopen bij de winkeliers, moet worden beloond. Daarom organiseren de winkeliers een 'gold medal spaarzegel sportzomeractie'. 

Bij elke aankoop vanaf vijf euro bij welke winkelier dan ook, ontvangt de consument een zegel (met een maximum van vijf zegels boven het bedrag van 25 euro). Door deze zegels op een sportzomer spaarkaart te plakken en deze kaart in te leveren in de rode Engelse brievenbussen bij Boons Markt en Pets Place, wordt kans gemaakt op fraaie cadeaubonnen.  

De zegelactie is gestart op zaterdag 17 juli. Op 28 augustus eindigt de actie. Maar volle kaarten inleveren, kan nog tot 2 september, daarna sluiten de brievenbussen. Op 6 september worden de winnaars geïnformeerd. 

Er worden diverse verrassende cadeaubonnen verloot onder de mensen die volle sportzomerzegelkaarten hebben ingeleverd. Alle cadeaubonnen worden aangeboden door de winkeliers van Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier. En... er mogen zoveel volle sportzomer zegelkaarten worden ingeleverd als men wil. De winkeliers belonen hiermee de trouwe klanten die hun aankopen lokaal doen bij Winkelcentrum van Hogendorpkwartier

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date