Categorieën

Service

Slim Pasta kookdemo bij Vitaminstore

Slim Pasta kookdemo bij Vitaminstore
Winkelen

Slim Pasta kookdemo bij Vitaminstore

  • Advertorial
  • 09-05-2014
  • Winkelen
Slim Pasta kookdemo bij Vitaminstore

VLAARDINGEN - Zaterdag 10 mei op de Lentemarkt in het Stadshart houden we bij Vitaminstore een kookdemonstratie van Slim Pasta, u kunt vrijblijvend kennis maken en gratis proeven! Speciaal voor de Lentemarkt hebben we een superaktie, nu vier verpakkingen voor slechts tien euro! 

 

Wat is Slim Pasta?

Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst zijn de eerste vetvrije, suikervrije én glutenvrije pasta, noodles en rijst die gemaakt zijn van een plantaardige vezel uit de Konjac plant, genaamd Glucomannan. Slim Pasta bevat 90 procent minder kilocalorieën dan gewone pasta, noodles of rijst. 100 gram Slim Pasta bevat slechts 21 kcal. Slim Rijst bevat zelfs maar 7 kcal per 100 gram! Doordat Slim Pasta per 100 gram slechts 0,2 gram koolhydraten bevat kan het uitstekend gebruikt worden door diabetici. Daarnaast zijn alle varianten glutenvrij en zijn dus ook zeer geschikt voor mensen met glutenintolerantie, Coeliaki.

 

Wat is Glucomannan?

Glucomannan is een vezel uit de Konjac plant die vooral groeit in warme streken van Japan, China en Indonesië. Deze vezel staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen op de gezondheid. Van deze vezel is door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Door je gewone pasta, rijst of noodles te vervangen voor Slim Pasta, Slim Rijst of Slim Noodles kun je heel eenvoudig het aantal kilocalorieën en het gehalte koolhydraten en vet beperken van een gerecht.

 

Hoe bereid je Slim Pasta?

Het bereiden van Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst is zeer eenvoudig. Zij hoeven namelijk niet meer gekookt te worden. Je giet de inhoud van een verpakking in een zeef en spoelt het een paar minuten af onder de kraan. Bak of braad je favoriete vlees of vis en voeg saus en groente toe. Voeg als laatste Slim Pasta, Slim Noodles of Slim Rijst toe en verhit het geheel nog een paar minuten. Gelijk serveren en je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzonderlijk weinig calorieën. 

Er zijn vijf varianten verkrijgbaar: Slim Rijst, Noodles, Fettuccine en Spaghetti. Een zakje bevat 200 gram en is genoeg voor een à twee doseringen. De adviesverkoopprijs bedraagt € 2,95. 

Vitaminstore Vlaardingen
Liesveld 104
3131 CM Vlaardingen
T: 010 - 2327649
E: [email protected]

Hollandgroep Personeelsdiensten B.V.

Blokmakersplaats 4, Vlaardingen

Meer over Hollandgroep Personeelsdiensten B.V. →