Sinterklaas Openluchttheater op het Van Hogendorpkwartier

21-11-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Winkelcentrum van Hogendorpkwartier biedt alle kinderen van Vlaardingen een superleuk Sinterklaas openlucht theaterstuk aan. Op zaterdag 23 november van 14.00 tot 15.30 uur, mogen alle kinderen gratis kijken naar het leuke toneelstuk van Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw. Uiteraard mogen de ouders meekomen om samen met de kids te genieten van dit leuke verhaal. Kleed uw kinderen goed aan, dan kunnen ze warm een ruim uur lang genieten! U vindt volop zitplaatsen op het grote plein!

Waar gaat het verhaal over
Het verhaal van Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw gaat over Sinterklaas, die verdwaald lijkt op weg naar het feest. Speurpiet is inmiddels in alle staten en druk op zoek naar Sint en zijn pieten. De lieve Sint moest terug naar het pietenhuis, omdat ze de pepernoten waren vergeten. Om niet stilletjes te wachten op Sinterklaas, worden er liedjes gezongen met de kinderen, en dan... zou Sinterklaas binnen moeten komen maar het is Annie, de toiletjuffrouw.

Waar is Sinterklaas? Waar zijn de pieten? En waar zijn de pepernoten? Een leuk en aanstekelijk theaterstuk, waarbij de kinderen uit volle borst gaan meezingen en uiteindelijk de Sint en strooipieten op het toneel verschijnen. Deel dit bericht zoveel mogelijk, dan kunnen veel kinderen genieten van dit Sinterklaas theaterstuk!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date